/Bihor/Inchiriere de masini

TRUCK WASH&PARKING

Oșorhei 417360, România

TRUCK WASH&PARKING
Inchiriere de masini
4.1
106 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
22XV+MR Oșorhei, România
+40 740 789 559
spielmanncomplex.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Petru Onut Toma
Petru Onut Toma2 ani în urmă
In urma cu 3 săptămâni am spălat camionul la ei, după ce l-au spălat le-am arătat ca nu l-au spălat bine și sa îl mai spele o data, la care unul dintre băieți au văzut ca nu era spălat bine a zis ca îți mai dau odată cu spuma, și eu îl întreb dc spuma care o da nu curată mizeria, la care a răspuns ca este diluată cu apa și dacă vreau sa îmi dea cu soluție pura ma costa 250 RON, între timp a venit șeful si sa luat de ei dc mi la spălat a doua oară, si a început sa îmi răspundă într-un fel nepoliticos……..

Astăzi am fost sa bag AdBlue si fiind incarcat am intrat prin Spalatorie sa nu rup Camionu pe loc fiind incarcat cu 24 tone, la care doamna de la casierie incepe sa se ia de mine si sa îmi răspundă pe un ton la care na dat dovada de cei 7 ani de acasă, iar eu i-am răspuns ca data viitoare no sa mai trimit camioanele la spălat la ei, nici sa mai alimenteze, la care doamna îmi spune chiar te rog………… si când sa ies afara mi-a cerut 10 RON pentru ca am trecut prin Spalatorie ca sa alimentez, LASA DE DORIT ACEST COMPORTAMENT

O SA TREC LUNI SA II DAU LA ȘEFUL EI 10 RON
Flavius Meghesan
Flavius Meghesan5 ani în urmă
E bine că e non-stop.E rău că nu mai fac decât exterior seara târziu şi în timpul nopții.Mie mi se pare o porcărie,din moment ce au vad bun şi E60 e circulat intens la orice oră şi mulți şoferi ar alege un interior/exterior.Chiar dacă îi plăteşti extra,"băieții" abia se încumetă la un interior,pe care îl fac de tot rahatul,cu soluții de proastă calitate,dar pe bani mulți.Părerea mea e că dacă îți pasă de maşina ta,trebuie să eviți acest loc;dacă ai o urgență,atunci e bun.
Marius Morar
Marius Morar5 ani în urmă
Atentie! Se poate mult mai bine... daca spui ceva angajatilor se bosumfla si nu face decat in scârbă ce ar fi normal pentru ei sa facă!!
Iulia L
Iulia L6 ani în urmă
Profesionisti,un loc foarte bun pentru spalat masini cat si pauza de odihna pentru calatori si conducatorii auto.Se gaseste un mini marchet ,toalete etc.
Gabriel Adomnicai
Gabriel Adomnicai2 ani în urmă
Nu recomand. Se umbla la marfa. Am parcat cu 2 seri înainte și mi-au fost deschise ușile la vagon. Plătești ca să stai în siguranță, dar nu ai parte de asa ceva. Evitați
CATALIN LUCACIU
CATALIN LUCACIU2 ani în urmă
“ profesionisti “ după ce mi-au rupt prelata a venit “Patronasul “ și a zis ca e vina mea! Ce sa zic! Sper sa mai rupeți câteva !
Mihai Nicolae.
Mihai Nicolae.2 ani în urmă
Oameni foarte amabili, liniste in parace, si spalatorie foarte ok.
Diana FORCOS
Diana FORCOS2 ani în urmă
Ca spălătorie e ok, dar ca spalare dacă nu dai nimic la băieți nu spala bine, eu am lăsat camionul și m-am dus la magazinul lor unde am lăsat încă vreo 200 și de roni, aparte de cei 70 plătiți pentru spălare, colturile de sus de la cabina ne atinse de perie... Nota 4.
Locații recomandate