/Bihor/Inchiriere de masini

Țiriac Auto

Calea Clujului 279, Oradea 410553, România

Țiriac Auto
Inchiriere de masini
4.1
241 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
22P2+94 Oradea, România
+40 743 332 850
tiriacauto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gilda Naghi
Gilda Naghi2 ani în urmă
Nu au cunoștințe in domeniu și ești tratat in funcție de ,,pile și neamuri”. Unde e profesionalismul?
Laszlo Szabo
Laszlo Szabo2 ani în urmă
Comunicare O/
Mi s-a promis ca ma suna intro saptamana pt serviz la un jaguar f pace. si nici dupa doua luni nu am fost sunat!!!
Nu au nevoie de clienti!!
Csaba Papp
Csaba Papp2 ani în urmă
Este un service ok, dar nu wow. Nu au piese pe stoc, nici măcar un set de plăcuțe de frână. Astfel, dacă mă duc la revizie și este necesară înlocuirea plăcuțelor de frână, trebuie să mă întorc pentru înlocuirea acestora.
Mircea mihes
Mircea mihes2 ani în urmă
Oameni profesionali care vand masini exceptionale si dispusi oricand sa gaseasca o solutie pt ceea ce te intereseaza si la preturi imbatabile in comaratie cu alti dealeri.( scriu din proprie experienta).
Link tattoo
Link tattoo2 ani în urmă
zero comunicare , zero profesionalism , nu raspund la telefoane , nu raspund la emailuri....la prima intalnire agentul a intarziat la intalnire peste o ora ...eu venind di Bucuresti... nu recomand !
Cristian Carstoiu
Cristian Carstoiu4 ani în urmă
In luna Iunie, 2019, am vrut sa fac revizia anuala la un autorism Ford. Primisem si o rechemare in service pt probleme la ambreiaj.
Baietii de la receptie m-au luat in evidenta, si m-au informat ca o sa urmeze inca o rechemare in service pt instalatia de climatizare, deci nu are rost sa las masina de 2 ori in service pt 2 probleme, cand pot sa o las o data si se rezolva toate. Pe moment au zis ca vor comanda piesele necesare si ma vor anunta cand vin.
De atunci tot astept.....
Si uite asa, intentia mea ca pe viitor sa schimb masina actuala tot cu un Ford, se schimba din cauza unor servicii post vanzare nu tocmai profesionale . Pacat de masini, ca sunt bune....
Cristian C
Racolta Marius
Racolta Marius4 ani în urmă
Bună ziua,am achizitionat un mercedes gle 450 din 2019 si am fost tratat (de domnul Sala) ca și cum a-și fi ultimul om,am fost furat pe fata am citit un contract si ni s a dat la semnat alt contract(Am fost făcut ca la alba neagra)ni s-a dat termen 24 februarie și mașina a ajuns la sfârșitul lunii aprilie.noi plătind avansul din luna noiembrie 2018.Atâta timp cât Silviu Sala v-a lucra la Tiriac atât eu cât si apropiații mei nu vom mai păsi in această locație.Precizez că mașina pe care am achizitionat-o este foarte scumpă,mă gândesc cum este tratat un om care își achiziționează o mașină normală sau ieftina.Domnule Sala să vă fie rușine.
Schiopu florin
Schiopu florin2 ani în urmă
Echipa tanara si dinamica, am primit suport pentru solicitarile mele
Locații recomandate