/Bihor/Inchiriere de masini

Sameday Oradea

37J1, Calea Borșului, Oradea 410651, România

Sameday Oradea
Inchiriere de masini
2.8
289 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3VRP+J7 Oradea, România
+40 21 637 0660
sameday.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Diana Alexandra
Diana Alexandra2 ani în urmă
Domnul care livreaza, in zona de est a Oradiei, e foarte amabil si respectuos. Mereu a fost punctual, suna cu cateva minute inainte de livrarea coletului si negresit, ajunge.

Doar pareri de bine. Totul e tratat intr-o maniera profesionista.
Multumim frumos, mai ales in perioada asta.

Sanatate si multa bafta si pe viitor !
Roland Szasz
Roland Szasz2 ani în urmă
Lista de clienți care vor sa intre in contact mai scade sub 30 din când in când la relații cu clienți?
Iar livrarul asa ceva cum? Într-un singur minut a decis fara niciun apel,sms sau mail ca nu gaseste easy boxul si sa dus la plimbare? Raspuns la mail nimic iar telefonic sunt pe locul 30 ore în șir...
Bogdan Ciucur
Bogdan Ciucur2 ani în urmă
o stea, daca s ar putea da -100 as da atat, niste servicii de toata jena, pe langa ca stau 40 minute in apel pentru asteptare, imi si inchide pe baza ca ma resuna ei mai tarziu.
Zuchiathi Noemi
Zuchiathi Noemi2 ani în urmă
Nu am primit coletul in data in care a fost promisa livrarea desi am primit sms de la curier. Mai presus, nici anuntata nu am fost ca nu se va livra produsul. Am fost dispusa sa ma duc personal la sediul din Oradea sa ridic coletul deoarece era urgent dar mi s-a comunicat ca sambata sediul mentionat mai sus este inchis.
Ana Cornelia
Ana Cornelia2 ani în urmă
Au niste angajati de toata groaza, am comandat de pe emag o masina de spalat si pe cea veche trebuia sa mi-o duca gratis, era cu buy back, si au avut nesimtirea sa-mi spuna s-o cobor eu jos in fata blocului, ca ei nu sunt obligati s-o care, asa ca le-am promis ca le dau bani ca eu n-aveam cum s/ o car de la etajul 3, si mi-au luat 60 de lei ca cica eu primesc pe cea veche tichet de 150 de lei, nicio hazna daca le-am dat lor 60, in conditiile in care emag spune clar ca cea veche se ridica gratis, oribile specimene.
Bia
Bia2 ani în urmă
Serviciile sunt pur și simplu groaznice. Am comandat ceva în urmă cu 3 săptămâni și nici acum nu a ajuns coletul. I-am sunat pe cei de la sameday și au spus că au făcu returul comenzii deși nu le-am cerut, iar compania spune că la ei nu s-a întors niciun colet. Așadar am plătit dar nu mi-am primit comanda și acum le scriu email și ignoră complet. Dacă nu le place să comunice cu oamenii ar trebui să își închidă business-ul.
VR GSM
VR GSM2 ani în urmă
1 saptamana pentru un colet, nu respunde nimeni la telefon, e ridicol cat de greu poate sa fie :)))
Sudor Sudorii
Sudor Sudorii2 ani în urmă
Aveți grija cu această firmă fantomă, spun doar minciuni!!!
Locații recomandate