/Bihor/Inchiriere de masini

MaxiBus Travel - Transport international persoane, colete, inchirieri flota

str, Bulevardul Băile Felix nr.393, Sînmartin 417495, România

MaxiBus Travel - Transport international persoane, colete, inchirieri flota
Inchiriere de masini
3.3
100 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
2X58+VX Sînmartin, România
+40 745 766 766
maxibustravel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Onyz Liviu
Onyz Liviu2 ani în urmă
BUNA ZIUA
Ca orice roman plecat in strainatate am apelat la aceasta firma pe data de 05.12.2021 pentru trimiterea unui pachet catre cei dragi care pana la momentul actual 18 decembrie 2021 nu a ajuns la destinatie.
Am sunat pe toate numerele de telefon pebtru a cete o explicatie concreta dar aceasta nu a venit..
Raspunsurile lor au fost ba ca pachetele sunt in vama,ba ca la depozit,ba ca in masina in curs de livrare Desi inainte nu am avut probleme cu aceasta firma
Ij momentul actual si pe viitor NU RECOMAND SA APELATI LA SERVICIILE LOR
Vasilica naum
Vasilica naum2 ani în urmă
Nu mai apelați la aceasta firma!Riscati sa rămâneți fără bunuri. Colet timis din Anglia pe 5 decembrie 2021,nici pana azi18 decembrie nu,a,ajuns la destinație!Mint în orice moment sau vi se închide telefonul în,nas!Vad ca nu sunt singura care nu a primit coletul!Fraților.. trebuie sa apelam la politie!
Lorena Zagarin
Lorena Zagarin2 ani în urmă
Nu va sfatuiesc sa lucrati cu aceasta companie, colet trimis in Romania in data de 5 decembrie si care astazi 13 decembrie inca nu a fost livrat la adresa iar eu acum astept un colet trimis miercuri 8 decembrie din Romania catre Anglia si este luni 13 decembrie si pachetul nu a ajuns inca. Si o sa va spun si de ce. Pentru ca aceasta companie nu face transport Romania-Anglia ca orice companie serioasa, ei transporta si ridica colete cu aceeasi masina trecand prin toate tarile in drum spre Anglia. Am sunat la dispecerat si mi au inchis telefonul in nas dupa ce au auzit despre ce problema este vorba. O sa fac o plangere la inspectia muncii sa vedem daca acelor baieti care conduc si livreaza zi si noapte, le sunt respectate drepturile. Si este inadmisibil ca eu ca si client care le sustine lor afacerea apeland la serviciile lor sa fiu tratata in acest fel.
Codruta T.
Codruta T.2 ani în urmă
Experimenta foarte proasta și personal arogant, au greșit numărul de telefon la un transport anterior, însemnând ca mi-am primit coletul cu întârziere de o săptămână și cu bunurile perisabile stricate. Am apelat încă o data la serviciile lor, iar acum îmi lipsesc bunuri din colet, de o valoare semnificativa, din nou am fost tratata cu aroganta si taxata pt vămuirea bunurilor care de fapt lipsesc! Nu știu care e soluționarea optima, dacă OPC, politia din RO sau din UK vreo entitate poate sa tragă la răspundere asemenea fraude.
Mihai Hahui
Mihai Hahui2 ani în urmă
Terifica experienta! Am asteptat 5 saptamani pentru 4 bagaje din UK in RO. I-am sunat de peste 50 ori pe toate numere, pe WhatsApp, mails, nimic, abia am reusit sa dam de ei cand i-am amenintat ca mergem la politie.

Nu mai apelez niciodata la acesti neseriosi aroganti
Gera Kovacs
Gera Kovacs3 ani în urmă
Firma neserioasa. Pt un colet din Marea Britanie am așteptat aproape 2 săptămâni. Când le-am contactat ba nu au răspuns ba au zis ca mâine livrează, ceea ce nu au facut. Când a venit cu coletul curierul l-a aruncat pe jos(la propriu) și a plecat.
Nu o recomand
Angie T.
Angie T.2 ani în urmă
Servicii de exceptie! Miercuri noapte au luat coletul de acasa si duminica l-au livrat in Anglia.
Virgilio Kumbias
Virgilio Kumbias2 ani în urmă
Deci eu unul nu recomand aceasta firma neserioasa. Tocmai ce m-i s-a trimis un colet de 85 de kg din iasi catre Anglia-Bristol si nu am mai primit pachetul nici in ziua de azi. Niste magari, cioflingari care umbla cu chestii dintr-astea. Ia pachetele oamenilor pt a se indeletnici cu ce trimite oamenii peste hotare. Nu merita nici o stea la recenzii oamenii astia. Am vb la tel cu respectivul om care avea pachetul meu si la un momendat a inregistrat ce a vb cu mine cam aproape un minut iar apoi a lasat convorbirea mot-a-mo la tel in timp ce eu vb cu el. Mi-am dat seama dupa cateva minute ca eu ma certam cu el singur la tel de fapt si de drept. Pt ca el spunea aceleasi treburi iar si iar pana mi-am dat seama si ascultam sa vad daca e pus pe inregistrare. Si asa a si fost. Deci verdictul e va rog sa nu mai puna nimeni nici un colet la firma asta ca ve-ti pati si voi ce a patit majoritatea lume. Le va da Universul inzecit inapoi pe faptele ce le fac.
Locații recomandate