/Bihor/Inchiriere de masini

Altes Doi

Bulevardul Decebal nr. 55, Oradea 410219, România

Altes Doi
Inchiriere de masini
4.4
174 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3W69+24 Oradea, România
+40 259 418 074
altes.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Altes Doi
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 8–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Lőrincz Ildikó
Lőrincz Ildikó159 zile în urmă
Service bine dotat, se respectă programările, meseriași...
Dragos Sabin
Dragos Sabin251 zile în urmă
Am facut schimb de consumabile cu produse de la ei, +diagnoza (100 lei) peste care m-au taxat si 30 de lei ca au sters codurile din bord, lucru total ampulea, nu rezolva nimic daca stergi codurile daca nu ai reparat inca problema (la mine era un senzor lambda care declansa codurile in bord). Am comandat senzorul lambda (si inca multe alte parti), gandindu-ma ca decat sa dau 135 ca schimba un senzor, il schimb eu singur. I-am rugat sa im zica care e senzorul ce trebuie schimbat..raspunsul lor: "nu va ajutam ca nu mai depinde de noi". M-ati pierdut ca si client.
Istvan Antal
Istvan Antal312 zile în urmă
Apelez la serviciile firmei de cca 17 ani. Au fost întotdeauna corecți, punctuali și mi-au făcut reduceri foarte bune. Iar colaborarea cu Bosch Service mi se pare profesională. Eu vin rar în țară dar sigur că în viitor voi apela cu încredere la serviciile firmei. Recomand tuturor !
Ovi Palut
Ovi Palut1 an în urmă
Magazin desființat. Zona in construcție.
Maximus M
Maximus M2 ani în urmă
Au avut toate piesele pe stoc pt o revizie cu schimb de ulei si filtre la un Golf. Pt mine asta a fost fantastic pt ca eram presat de timp. Preturile, ca peste tot, nici mai scump nici mai ieftin.
Magazinul exista in aceeasi forma din anii '90. Deci probabil ca isi fac treaba bine.
Din partea mea, 5 stelutze :)
Marcel Raducan
Marcel Raducan2 ani în urmă
Cu adevărat profesioniști, aveam nevoie de o piesă care nu se găsea pe stoc și băieții au făcut un sacrificiu deși programul lor se terminase de jumătate de oră și au fugit până la depozit să îmi aducă piesa. 10stele din partea mea.
Gigi toma
Gigi toma2 ani în urmă
Dupa doua experiente in care mi s-au pus piese second ca fiind noi si mi-a afectat masina Kia Ceed, am ajuns la Altes unde mi s-au reparat problemele, piesele mi le-am comandat eu cu indrumarea lor si am ales ce am vrut, am facut apoi si schimbul la ulei si chiar am fost incantat de cat de mult profesionalism dau dovada cei de aici, nu le fac reclama, doar imi pare bine ca i-am descoperit fiind al treilea loc pe care l-am incercat dupa tentativele esuate.
Petrishor G
Petrishor G3 ani în urmă
Am fost la un schimb de lichid frana, o operatiune ff simpla, pt care se dau jos toate rotile. Cateva sapt mai tarziu, cand sa pun rotile de iarna, constat ca nu imi pusesera un antifurt, mergeam in 4 suruburi...preturi ok, ramane de lucrat la experienta mecanicilor - eu am nimerit unul f tanar
Locații recomandate