/Valcea/Hotel

Casa Vânătorilor

DN64, Olănești 245306, România

Casa Vânătorilor
Hotel
4.5
269 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
57V2+JM Olănești, România
+40 726 965 091
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Georgiana Pscr
Georgiana Pscr2 ani în urmă
Locatie senzationala, cu animalute adorabile si mancare gustoasa. Personal extrem de amabil, iar camerele spatioase. Recomand!
Prundaru
Prundaru2 ani în urmă
A fost .....un adăpost, curat, dar cam atât! Nu au restaurant, wi-fi, nici vorba despre echitație, cum apare pe booking, nici parc aventura, iar gazdele, lasă.ma sa te las
Cristina Danielas
Cristina Danielas2 ani în urmă
Plus: Locație deosebită, liniște, ieșire la rau. Cameră mare, balcon mare. Cafea contra cost la recepție.
Minus: restaurantul nefuncțional, parcul de aventură nefuncțional. Ar fi fost utila o ușă la duș ca să împiedice apa să ajungă în toată baia.
Dache gabriel
Dache gabriel2 ani în urmă
O locație foarte frumoasa! Ar mai trebui puțin lucrat la curățenie și la partea de comunicare între proprietar și administrator! Recomand dacă ajungeți în Băile Olănești și doriți un colț de liniște!
Adriana Dumitrascu
Adriana Dumitrascu3 ani în urmă
Locație extrem de liniștită, din camera se aude sunetul râului din fața hotelului și ciripitul păsărilor din pădurea din spate. Camere spațioase, moderne și f curate. Încălzire prin pardoseală. Pat foarte confortabil. Recomand cu căldură.
Apostol
Apostol2 ani în urmă
Pozitiv: Puncte forte: amplasarea pe malul raului, la marginea unei paduri; vederea frumoasa din camera; amplasarea la cateva minute de mers cu masina fata de Baile Olanesti; curtea mare; posibilitatea de a lua ore de echitatie; gratar in curte.. Negativ: Puncte slabe: miros neplacut in baie pe toata durata sejurului; patul/salteaua foarte incomod/a; balcon foarte mic si destul de murdar; leaganele din gradina murdare; nu exista plase la geamuri; balcoanele dintre camere nu au nici un fel de paravan; dulapul din camera nu avea bara pentru a-ti putea aseza hainele; imposibilitatea de a servi masa, nici macar micul dejun, desi exista restaurant amenajat la parter, iar vremea frumoasa ar pemite servirea meselor in curte..
Dani iorgoveanu
Dani iorgoveanu2 ani în urmă
Este pentru prima data cand venim la aceasta pensiune, camera este foarte mare cu pat matrimonial si o canapea extensibila, f. Curat in camera, decorata cu bun gust. Pensiunea are si 2 ponei, traseu in copaci, pauni, porumbei voiajori, spatiu de joaca, gratar amenajat cu foisoare langa rau. Superba locatia, retrasa de la strada.
Cristian
Cristian2 ani în urmă
Pozitiv: Totul. Camerele f mari, dotari f bune (incalzire pardoseala, AC, feon etc), curatenie exemplara, priveliste superba. Curatenie NU doar in camere, ci in toata locatia. Peisajul, de vis. Râul, natura, foisorul, terasa sunt super. Parcare fara probleme, loc destul.. Negativ: Nimic de reprosat. Cand se va deschide si restaurantul va fi perfect 100%..
Locații recomandate