/Suceava/Hotel

Rapsodia

Strada Luca Arbore 18, Suceava, România

Rapsodia
Hotel
4.2
162 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
J7W8+65 Suceava, România
+40 744 535 354
rapsodiasuceava.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Adrian Soare
Adrian Soare2 ani în urmă
Gazda cu un comportament execrabil, curățenie ciuciu, la casele din copac fără pic de presiune la apă, când mănânci afară la masă câinii sunt călare pe tine, unul mic te linge pe picioare. La telefon spune un preț și la fața locului adaugă în funcție de fața omului. Per total : mai bine nu. Spune că e de 4 stele dar nu merită nici măcar două. Mare greșeală face cine alege această pensiune.
Mihai Hritcu
Mihai Hritcu2 ani în urmă
Foarte NESERIOȘI!!! NU REZERVAȚI!!!
Am trimis mail pentru rezervare in urma cu 3 luni, au confirmat rezervarea pe email, am solicitat sa ni se emita factura pentru avans si s-au facut ca uita, desi am solicitat in mod repetat. Cu 1 saptamana inainte de cazare confirma telefonic ca rezervarea ramane. Cu 2 zile inainte de data rezervata ne suna sa ne spuna ca au rezervat altcuiva camera noastra si ca ne ofera ceva mult sub nivelul a ce rezervasem noi.
Voi reclama si la OPC pentru neseriozitate...
Cristian Tuns
Cristian Tuns2 ani în urmă
Recomand acesta locație. Este foarte curata, cu vedere la cetate și este poziționată chiar în centru. Personalul este foarte amabil.
Gelu SERDEAN
Gelu SERDEAN4 ani în urmă
Casa este frumoasa in centru orasului. Interiorul casei este frumos dar camera pe care am primit-o noi a fost una mica. Ne-am inteles la un pat mare si o canapea extensibila dar am primit in schimb patul mare si un fotoliu. Ne-am inteles la un pret care la fata locului a fost mai mare, ceea ce este cam neplacut. Daca camera nu are o importanta prea mare atunci merita sa popositi aici si datorita privelistii pe care o aveti asupra cetatii.
Roxana Negru
Roxana Negru4 ani în urmă
O mică parte din rai. Doamna Ina este foarte primitoare și călduroasă. Locație este 5 min de mers pe joi de centru și 10 minute de mers prin pădure pana la cetate. Pensiunea este minunata, curată, se poate servi și mic dejun. Este foste mult spațiu unde te poti relaxa (grădina-care este minunata, living, terasa, balcon, etc.).
Deși nu am stat la căsuțe le-am văzut și sunt superbe. Nu avem decât cuvinte de mulțumire.
Pascaru Florin
Pascaru Florin4 ani în urmă
Curățenie bec, rustic imbinat armonios cu luxul orăsenesc, receptie de nota 10, parcare privata supravegheata video si pazită de un dulău, baie cu cada foarte curata, terasa la etaj, iar noaptea se vede cetatea din apropiere luminata. Superb. 5 stele fara discutii. Trebuiesc doar pernele schimbate ca te cam doare gâtul de la ele
Cute Orange
Cute Orange2 ani în urmă
Personalul, manager url cine o fi nu are nici o treaba cu domeniu de relatii clienti si prestari servicii. Noi trebuie sa le multumim pt rezervarea facuta abis. Una era pretul la rezervare altul la momentul cazarii. Nu mai zic ca baia pute groaznic .
Simonicea Josiman
Simonicea Josiman2 ani în urmă
Personal total neprietenos. Doamna este foarte aroganta , ne-a tratat foarte urat pentru ca am indraznit sa ii spunem ca nu vrem sa ramanem. Locatia dragut insa foare mizerabila, am rezervat o casuta in copac unde mirosea a mucegai si ni s-a spus ca trebuie aerist ca sa nu mai miroasa, murdar pe jos si neingrijit . Am fost certati la propriu pt ca ne-am permis sa spunem ca nu vrem sa ramanem pentru ca nu ne place - nu sunt subiectiva insa am dreptul sa aleg daca imi place sau nu. Am platit o noapte de cazare si aproape ca ni s-au “smuls” banii la propriu iar cand am cerut factura cu stampila doamna s-a adresat colegei” adu fata satmpila ca asta vrea si stampila” . Nu recomand aceasta pensiune!
Locații recomandate