/Cluj/Fotograf

Olga Vuscan - fotograf copii Cluj

Strada Grigore Alexandrescu, Cluj-Napoca 400560, România

Olga Vuscan - fotograf copii Cluj
Fotograf
5
48 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH42+M5 Cluj-Napoca, România
+40 743 584 159
olgavuscan.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Anca Bracaciu
Anca Bracaciu2 ani în urmă
Olga si studioul ei de poveste, cu tinute si accesorii atent alese, fac din sedinta foto, o adevarata placere. Atat noi cat si fetita noastra, ne-am simtit minunat! Pe langa creativitate, vine cu multa rabdare si mult bun simt, tot ce face este din pasiune si asta se vede. Tocmai din aceste motive, Olga este si va ramane top in recomandarile noastre
pe parte de foto de maternitate, nou-nascut si de familie in Cluj. Multumim mult!
Stefana Cristina Ramba
Stefana Cristina Ramba2 ani în urmă
Ședinta foto cu Olga a fost cea mai frumoasă experiență pe care am avut-o. Atât eu cât si soțul meu ne-am simțit foarte relaxați datorită ei si a atmosferei pe care a creat-o. A fost absolut minunat si totodată natural. Pozele sunt superbe, iar Olga este un bun profesionist care scoate in evidență tot ce e mai bun si mai frumos la oamenii cu care lucrează. Abia asteptam sedinta foto cu bebe! 😊
Dana JULEAN
Dana JULEAN2 ani în urmă
Olga, este un GENIU!!!!! pozele ei sunt incredibile. Am avut parte de o zi minunată, atât ca vreme cât și emoțional. Am plecat cu niște amintiri pe care nu le vom uita toată viață și, datorită ei, le putea vedea și revedea pentru totdeauna!
Daniela Stefanescu
Daniela Stefanescu2 ani în urmă
"Despre întâlnirea cu Olga! "
Întâlnirea cu Olga, dacă pot spune asa, a fost una dintre cele mai interesante și plăcute experiențe pe care le-am avut în ceea ce privește ședințele foto.
A fost prima noastră ședința foto de maternitate cu primul nostru bebeluș înca în burtică și aveam emoții destul de mari, mai ales ca nu știam cum vor ieși pozele, dacă vom fi confortabili în fața aparatului și tot felul de alte gânduri.
Insa, Olga ne-a făcut aproape sa uitam ca suntem într-un studio și totul a decurs mai mult decât natural, ne-am simți atât de relaxați ca aproape nu am mai fi plecat... 🙈
Relaxarea a venit clar și din străduința Olgăi de a ne face sa ne simțim ca "acasă" și de a surprinde cât mai multe cadre, ca la final sa îl putem alege împreună pe cel mai bun, în plus ne-a ghidat și ajutat mereu pe tot parcursul ședinței, spunându-ne inclusiv cum sa corectam postura, astfel încât sa iasă exact ceea ce ne doream. Pozele sunt absolut minunate, le adoram și vor fi clar o amintire extrem de prețioasă și valoroasă de-a lungul timpului.
Olga, iti mulțumim cât se poate de sincer!
Tot meritul este clar al tău pentru cât de naturali și bine ne-ai făcut sa ne simțim în studio. Ai reușit sa faci sa para totul ca o joaca, iar pozele sa fie mult peste așteptări, mai ales ca nu suntem cei mai fotogenici, nici eu, nici soțul meu.
Mulțumim mult pentru tot!

P.S. Abia așteptam sa revenim la următoarea ședința cu echipa completă, de data aceasta cu micuța noastră în brațe. Ne revedem curând!
Anita Todea
Anita Todea2 ani în urmă
E a 5-a oara cand lucrez cu Olga. Asta spune multe :)
Ma intorc la ea cu aceeasi placere in fiecare an la sesiunea foto aniversara a fetitei mele si de fiecare data, indiferent daca fetita mea a vrut sau nu sa colaboreze, pozele au iesit minunat. Olga are rabdare, surprinde cadrele exact cum trebuie intr-un timp extrem de scurt (foarte important in cazul celor mici) si da indicatii astfel incat rezultatul sa fie wow. E un om talentat si dedicat!
Olga, ne vedem la anul ;)
TEC Software Solutions Cluj
TEC Software Solutions Cluj2 ani în urmă
Intotdeauna mergem cu emotii cu copilasii mici... si de fiecare data dupa ce primim pozele nu reusim sa ne incadram in numarul de poze din pachet. Reuseste sa capteze cele mai dragute ipostaze si mutrite ale copilasilor. Always a pleasure!
Talpasanu Andra
Talpasanu Andra2 ani în urmă
Olga este minunata in tot ceea ce face! ❤️ Mergem la ea, cu cel mai mare drag, de 3 ani incoace! 🤩 Este un suflet cald, are lipici la copii, pentru noi cu siguranta este fotograful familiei! ❤️
Se descurca in orice situatie, e atenta pana si la cel mai mic detaliu, are rabdare cu carul si un simt estetic extraordinar! Nu cred ca exista sedinte foto nereusite, oricat de pretentios ai fi! ☺️ Pentru noi a creat n amintiri deosebite, demne de pus in rama, rupte parca din cele mai cute povesti ❤️
Asteptam cu nerabdare o noua sedinta! 🥰
Daniela Idomir
Daniela Idomir2 ani în urmă
Eu mi-am dorit imagini clare, curate, luminoase si unele viu colorate. Dupa ce am ales decorurile potrivite noua si ocaziei, Olga a venit cu recomandarile privind hainele si pozitiile noastre. Astfel am primit exact ce mi-am dorit. Consider foarte importanta comunicarea iar cu Olga ne-am inteles foarte bine. Noi am fost deschisi la indicatiile Olgai, ea a fost flexibila in functie de dorintele noastre si astfel sedinta a decurs perfect. Apoi talentul ei de a surprinde cele mai frumoase momente si chiar emotii si-a spus cuvantul iar imaginile au iesit minunate!!! Multumim din suflet Olga!!!
Locații recomandate