/Satu mare/Hotel

Hotel Poezia

DC75 nr. 253 (Luna-Șes, Negrești-Oaș 445200, România

Hotel Poezia
Hotel
4.4
332 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RFFR+7M Negrești-Oaș, România
+40 743 449 286
hotelpoezia.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Alex Fogas
Alex Fogas2 ani în urmă
Internetul nu funcționează.
Apa la dus este rece și se oprește când nu te aștepți / nu are presiune .
Gălăgie în hotel din camerele alaturate și din holul hotelului. Pleci mai obosit decât ai venit
Apa la piscina rece (21 de grade) .
Multe alte minusuri pentru un hotel de 4 stele.
Mare atenție dacă vi se propune sa primiți alta camera mai buna decât cea rezervata pe motiv ca au o problema cu camera dumneavoastră. Nu acceptați!! E scam ...
sa-si umple ei toate camerele . În loc de suita am primit 2 camere la mansarda unde abia încăpea patul și un dulap !!!
4 stele? Probabil alte camere și restaurantul !
2 stele Năvodari !!!
Cata jo110
Cata jo1102 ani în urmă
Nu exista lift,daca ai vagaje trebuie sa le cari!!!
Mult clor in apa si cam rece jos la piscina !
Personalul din restaurant 5 stele !!!
Anca DOLOG
Anca DOLOG2 ani în urmă
Dacă afară e timp ploios și ești mai comod de felul tău când vine vorba de relaxare, ai ce face un weekend întreg la Hotel Poezia, nu trebuie să părăsești incinta.

Locație de nota 10 pentru amatorii de vacanțe în halat:)) . Piscină interioară (mai rece, dar suportabila), jacuzzi cald, saună umedă și uscată (salină), restaurant cu preparate delicioase, loc de joacă interior pentru copii combinat cu o expoziție etnografica a Țării Oașului, curățenie, personal amabil, atent, deschis la cererile celor cazați ... Locul perfect pentru amatorii de relaxare (leneveală).

Ca mică sugestie, ati putea pune la dispoziție halate mai lungi și perne ceva mai moi, parcă sunt mai comode, dar asta nu vă scade punctajul acordat de mine :))

Pasionații de concedii active pot profita de toate facilitățile acestui hotel/resort însă intr-o măsură mai limitată ca timp decât cei comozi;curioșii și exploratorii aventuroși se vor bucura de toate frumusețile zonei folclorice în care se află și vor profita și de Luna Aventura Park, aflat la o scurtă distanță, urmând ca la finalul periplului lor să fie răsfățați cu toate facilitățile atmosferei de poezie create de resortul de pe culme 😀
Timoc Titel Andrei
Timoc Titel Andrei2 ani în urmă
Locație excelenta, camere super ok. Mâncare de buna calitate. Proprietarii nu știu sa salute! Li s-a permis cocalarilor sa stea pe terasa exterioara cu muzica proprie data la maxim. Păcat! Din aceasta cauza nu voi mai reveni.
Hoban teodor
Hoban teodor2 ani în urmă
Locatia foarte buna, mancare buna, insa zona spa e dezastru: cele 2 saune nu functioneaza si in jacuzzi ne am intoxicat cu clor. Desi s au facut reclamatii, nu s au luat masuri. Am fost cu copiii care s au intoxicat cu clor, i sa nu prea a contat acest aspect pentru gazda.Recomand sa verificati zona spa inainte sa va cazati. Mai mult de atat, desi zona spa e inclusa in pretul cazarii, se refuza la receptie sa se puna aceste servicii pe factura ca sa nu poti reclama la OPC.
CORINA MIHAELA SERES
CORINA MIHAELA SERES2 ani în urmă
Liniște, personal amabil, atent și prompt in servire, căldură, mâncare deosebit de gustoasa și porții generoase, ambient plăcut. Mâncarea pe gustul fiecăruia: rețete vegetariene, mâncăruri tradiționale românești, mâncare pentru curajoși și cunoscători- mâncare cu specific arabesc! Posibilitate de relaxare multipla: bazin pentru înot, jacuzzi, sauna umeda și uscată, drumeții până la baza pârtiei, sau împrejurimi. Într-un cuvânt relaxarea perfecta!
Mircea Micu
Mircea Micu2 ani în urmă
Acest hotel situat intr-un peisaj mirific, ofera clipe de relaxare unice, loc din care poti sa mergi pe trasee turistice cu un peisaj de basm , acces usor cu autovehicolul (nu necesita auto 4x4) pentru a ajunge in locatie.

Restaurantul cu un meniu variat, gustos, indestulator, personal amabil. Un loc curat care-ti ofera incredere ca bucataria e ok.
Tamas Suhani
Tamas Suhani2 ani în urmă
Celnerul a gresit de 2 ori mancarea pe care l.am comandat plus ca in sosul de portocale am gasit o musca moarta !
La ce preturi sunt macar sa fie mancarea si servirea pe masura!!!
Locații recomandate