/Satu mare/Hotel

Vila Korona

Strada Măcinului 14, Satu Mare 447230, România

Vila Korona
Hotel
3.5
57 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QVHP+9C Satu Mare, România
+40 749 548 596
vilakorona.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Sorin Albu (George)
Sorin Albu (George)4 ani în urmă
La inceput am crezut ca voi intra la morga, asa imi iesise numaratoarea cladirilor in seara aceea, pentru ca de departe se vedea o masina neagra pe care scria morga.
Deci e aceeasi cladirea cu morga? Eraam nedumerit. Dar de fapt vila Korona era la urmatoarea intrare, intrarea la vila fiind prin curte. Dar greturile nu-mi trecusera. Am intrat seara, va dati seama ce am simtit, In plus seara nu era nici un bec in curte, bezna totala, si daca ai norocul sa dormi si la parter, si sa ai si morga in cladirea alaturata... Pfoai , te apuca toti dracii ! Pentru cei tari de inima si nepretentiosi si obligati sa doarma undeva , dupa ce tot Satmarul este ocupat, da merita! In rest ....fuga!
Lucian spac
Lucian spac4 ani în urmă
A fost o sedere placuta. Domnul este foarte respectuos si primitor. In ceea ce priveste camerele, acestea sunt foarte curate si comode. Recomand acest loc. Mentionez ca am stat aici de 2 ori pana acum si cand mai vin prin Satu Mare tot aici voi sta.
Miclea Rares
Miclea Rares4 ani în urmă
+ parcare in curte
+ pret ok
- miros puternic de canal din baie
- curatenie indoielnica covorul din camera murdar si prost aspirat
- lipsa sapun la baie
- lenjerie si prosoape foarte uzate salteaua destul de deformata.
Alin Neagu
Alin Neagu4 ani în urmă
Domnul Sorin Albu cred ca a-ți încurcat intrarea. Morga este la spital din câte știu eu. Este o altă întrare separata total curte separate firme separate.
Nici o legătură una cu alta. Cred ca încercați o defăimare a firmei cumva?
Erik Geiger
Erik Geiger4 ani în urmă
Am făcut o rezervare la hotel acum 2 săptămâni și azi m-au sunat cei de la hotel cu 2 zile înainte sa îmi spună că rezervarea nu mai este valabilă că alți clienți au ocupat locul, adică ce? Poftim? Nesimțire curata!
3 LiveS
3 LiveS4 ani în urmă
Camere frumoase, esti primit cu caldura si zambetul pe buze, camere calduroase, curatenia este la punct si zona foarte buna si linistita....re comand cu bucurie...PS: recomand camera 2 spatuoasa si are iesire la terasa
Timpau Andrei
Timpau Andrei4 ani în urmă
Pret rezonabil, locatie foarte linistita, acces usor , camere curate. Pentru mine a fost o experienta placuta. Recomand.
Alexandru Leterna
Alexandru Leterna6 ani în urmă
O locatie perfecta pentru cazare pe mai multe zile, atunci cand lucrezi in zona, tarife rezonabile, conditii decente, situata chiar in oras, acces facil, parcare.
Locații recomandate