/Satu mare/Hotel

Satu Mare Apartments

Bulevardul Vasile Lucaciu 37, Satu Mare 440038, România

Satu Mare Apartments
Hotel
4.5
18 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QVVM+RC Satu Mare, România
+40 361 407 700
satumareapartments.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
CrazY X
CrazY X3 ani în urmă
E naspa trb sa fie mai cu gust culorile si baia
Dar paturile sunt cam ok dar scartaie
Valeriu Bagrin
Valeriu Bagrin4 ani în urmă
Va mulțumim mult ne-am odihnit forte bine, am rămas cu o impresie foarte buna. E forte curat și proprietarii foarte amabili.
Mariana Duma Alban
Mariana Duma Alban4 ani în urmă
Mare, foarte curat, bucătărie super utilata, central, recomandam.
Il capo di trans
Il capo di trans5 ani în urmă
Frumos si linistit ! Merita 🎑☕🥇
Alina
Alina5 ani în urmă
Foarte multumit!
David Thompson
David Thompson5 ani în urmă
(Tradus de Google) Cazare foarte bună în apropierea centrului orașului. Foarte confortabil, liniștit și sigur. Lăsați-vă în jos printr-o absență aparentă de alarme de fum și detector co2 - măsuri de siguranță de bază în această zi și vârstă, și cu siguranță un standard UE de bază. De asemenea, multe prize electrice se desprind. De asemenea, o mai mică atenție la detaliile minore ar fi un stimulent pentru o locuință deja minunată - de ex. un bol de spalat si un raft de drenare atunci cand nu merita sa rulezi masina de spalat vase.

(Original)
Very good accommodation near city centre. Very comfortable, quiet and secure. Let down by an apparant absence of smoke alarms and co2 detector - basic safety measures in this day and age, and surely a basic EU standard. Also many electrical sockets loose. Also a little more attention to minor details would be a boost to already lovely accommodation - e.g. a washing up bowl and draining rack for when it's not worth running the dishwasher.
Tobias Laszlo Sandor
Tobias Laszlo Sandor6 ani în urmă
Foarte frumos , doar din poze !!!
Curățenie doar la suprafață , covoare murdare și pline de păr , wc - ul se încarcă cam la 30 min ... nu poți trage apa una după alta , dușul ne - util , curge apa afară în baie , nu ai cum altfel , aerisire nu există ( modern ) “. Centrală propie , care se aude ca și când stoarce mașina de spălat , iar frigiderul când se oprește te trezește , degeaba e în Bucătărie că te sperii . E frumos la prima vedere , dar dacă vrei și să dormi acolo trebuie să te împrietenești și cu furnicile , care sunt peste tot , până și în pat se urcă , asta chiar nu e ok , mai ales cu copilul după tine ... sincer la prețul care este e ff jalnic și strigător la cer că nu este interes de a avea grijă pt lucrurile elementare , minimale că wifi nici nu mai zic , semnal ff slab . Regret !!!
Pawel Niksa
Pawel Niksa6 ani în urmă
(Tradus de Google) Pentru un preț pentru o cameră am primit o cameră de dormit, care era foarte mare, cu toate dotările de bucătărie de care aveam nevoie (fierbător, frigider mic, cupe), cameră de zi mare și toaletă modernă. Avem și chei, așa încât s-ar putea întoarce oricând noaptea. Proprietarul a fost foarte prietenos. Dacă vom veni vreodată să vizităm Satu Mare, sunt sigur că voi sta acolo din nou.

(Original)
For a price for a room we received a sleeping room which was very big with all kitchen apliences we needed (kettle, little fridge, cups), big sitting room and modern toilet. We also got a keys, so could come back any time at night. Owner was very helpful friendly. If we ever come to visit Satu Mare, I'm sure that I will stay there again.
Locații recomandate