/Prahova/Hotel

Cazare Sinaia - Casa Voicu

Strada Horia, Cloșca și Crișan 3, Sinaia 106100, România

Cazare Sinaia - Casa Voicu
Hotel
3.1
80 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8HR2+26 Sinaia, România
+40 734 473 373
hikersbay.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Negrila Tomel
Negrila Tomel4 ani în urmă
Citiți recenziile, sunt adevărate! Nu ai loc de parcare, căldura, pentru cine este friguros, cam lipsește, plapumă de pe timpul lui Ceaușescu.. . Este ok doar dacă nu ai alte variante și vrei doar să dormi.
Atitudinea proprietarului lasă de dorit... și prețuri ceva cam exagerate pentru cât oferă!
Cata Dark
Cata Dark4 ani în urmă
Nu recomand. Galagie, nu ai loc de parcare, locatia se gaseste foarte greu, eu am avut '' norocul" sa fiu cazat la mansarda si eu depasind inaltimea medie am facut destule cucuie sau trebuia tot timpu sa stau aplecat, cand stateam in pat mi se parea ca stau intr-un sicriu, acum nu stiu cum sunt celelalte camere dar presupun ca nu sunt chiar atat de stralucite.
Gabriela Ciorobea Marzavan
Gabriela Ciorobea Marzavan4 ani în urmă
Am sunat să anunț că întârziem din cauza traficului, iar proprietarul părea foarte surprins! Nu recunoștea rezervarea făcută pe Booking. com 😡Iar când a revenit cu telefonul, pe un ton foarte agresiv, ne-a comunicat că dacă nu ajungem până la ora 15,nu mai avem cameră liberă. Iar în mesajul său îmi comunica un preț mult mai mare decât cel afișat pe site. Incredibil! Am renunțat, și bine am făcut. O locație într - o fundatura, departe de șosea și centru, dacă nu aveam aplicația pe telefon, nu puteam ajunge. NU RECOMAND!!!!
Anca Bucur
Anca Bucur5 ani în urmă
Camera pe care am primit-o in aceasta pensiune nu merita 180 lei pe noapte, fiindca exista cazari mult mai frumoase in Sinaia la acelasi pret daca cautati din timp. Am fost cazata in pod, iar din cauza acoperisului camera era foarte mica in inaltime(era cam incomoda), iar in baie se poate sta intr-o pozitie normala doar daca ai sub 1,60-1,65, altfel faci baie stand cocosat si exista riscul de a te lovi la cap.
Initial, am fost pusa sa aleg intre 2 camere din pod cu aceleasi probleme. Mai tarziu mi-am exprimat nemultumirea si am decis sa nu mai raman o a doua noapte aici si sa imi iau banii pe aceasta inapoi, iar domnul de la gazda a reactionat prin a-mi arata alte 3 camere care erau ok.
Consider ca daca erau disponibile ar fi trebuit sa am posibilitatea de a alege una dintre cele ok din prima, nu sa fiu cazata intr-una in care stai cocosat, tinand cont ca gazda vazuse ca iubitul meu e mai inalt decat baia.
Am oferit o stea cazarii din cauza acestei intamplari si nu o sa mai revin aici.
Pirlo
Pirlo5 ani în urmă
Proprietarii stau de vorba pana la ora 3 dimineata, in camera miroase a mir din cauza bisericii care se afla la cativa metri, si se mai si bat clopotele la 9 30. In schimb proprietarii sunt destul de prietenosi chiar daca au incercat sa intre peste noi in camera in timp ce dormeam pe la ora 8 dimineata. Am vrut sa ma spal pe dinti si a pornit dusul din cauza ca nu sunt separate. Nu ai cabina pentru a face dus, dar totusi este un loc bun de dormit daca ati urcat pana la cruce pe jos si simtiti ca va cad picioarele si aveti de ales intre a dormi in strazi sau in masina si a da 180 de lei pe noapte pentru a dormi aici.
Andrea Tudor
Andrea Tudor2 ani în urmă
F scumpa cazarea raportata la condiții, într - o vagauna de drum, orice plătești suplimentar, jacuzzi în camera separat plata 100 ron absurd, ora 10 eliberare camera, aberant, normal ora 12,fara mic dejun, fără parcare, plata separat 30ron...ce vedere munte... Nu merita 280 ron cazare noapte... Păcat.
Madalina Rotaru
Madalina Rotaru2 ani în urmă
❗❗❗EXECRABIL❗❗❗
Patronul este și el la fel de execrabil ca și locul!
Foarte nesimțit,lipsit de respect,mincinos,arogant!
Cazarea este un buncăr mizerabil,ascuns printre niște străduțe,o mizerie în curte...❗❗❗NU RECOMAND❗❗❗

❗❗❗
Alexandra Raducu
Alexandra Raducu2 ani în urmă
Nu exista cuvinte sa descriu experienta....citind acum recenziile altor clienti nemultumiti,ma intreb cum functioneaza aceasta unitate.GROAZNIC!!!!!!!!MURDAR,PROPRIETAR AROGANT SI NEPOLITICOS SI PRETURI DE HOTEL DE 4 STELE.CITITI RECENZIILE INAINTE SA REZERVATI!!!!!!!!!
Locații recomandate