/Neamt/Hotel

Rustic

Strada Dumbravei 226A, Dumbrava Roșie 617185, România

Rustic
Hotel
4.5
76 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VFC2+W5 Dumbrava Roșie, România
+40 741 763 048
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Marius Secan
Marius Secan2 ani în urmă
Experienta placuta. Locatie foarte aproape de Happyland si pe aceeasi parte a strazii. Se poate ajunge pe jos foarte repede.
Vlad Pleșcan
Vlad Pleșcan2 ani în urmă
Locația foarte primitoare, precum și gazda. Patru stele doar pentru simplul fapt ca AC ul din camera a fost înlocuit cu un ventilator (am apreciat gestul). Recomand celor ce au un eveniment în zona.
Ioan Ioan
Ioan Ioan2 ani în urmă
Camerele extrem de curate și bine dotate, locația excelentă, camerele au balcon mare, iar in spate e o grădină superbă cu leagan, gratar si foisoare pentru servit masa.
Gazda e super primitoare și amabila orice doleanțe am avut, ne-au stat la dispoziție.
Recomand cu incredere!!
Mai venim!
Ioana joo
Ioana joo4 ani în urmă
Da.. Este un loc cu adevărat plăcut, oameni de calitate, căldurosi si cu bun simt care te fac sa te simți ca acasă ❤️ camere curate, pensiunea f îngrijită. Like 🙏‼️❤️
VAly G.
VAly G.5 ani în urmă
Un restaurant de calitate, atmosferă plăcută și liniștită, servirea ospătarilor este la un nivel foarte ridicat, meniul este foarte variat și gustos.
Recomand să mergeți să vă convingeți ! 😉🍷👏
Dumitru Caraman
Dumitru Caraman6 ani în urmă
Mi-a placut aceasta locatie... mancarea, servirea si camera, totul la un nivel foarte bun, chiar excelent. Merg mult in tara si ma cazez in multe locuri, aici este unul dintre locurile preferate, ma simt ca acasa!
San marco
San marco8 ani în urmă
am fost acolo si m-am simtit minunat..!de atunci merg cu drag, de fiecare data cand am ocazia..!!
in timp am aflat si ce face diferenta si ce ma atrage acolo..mancarea f. buna,calitatea materiei prime se cunoaste ,serviciile si o atmosfera de ,,ca la mama acasa"...recomand pensiunea ,tuturor celor care cauta,, altceva"...!!
ionut
LovA SQL
LovA SQL2 ani în urmă
Am stat cazat cu camera in spate. Foarte liniste. Am auzit ploaia cum curgea. Frumos, rustic.. omu de acolo e un baiat foarte preocupat cu mentinerea unu vibe ruatic.
Locații recomandate