/Mures/Hotel

Korona King

Strada Gheorghe Marinescu 50k, Târgu Mureș, România

Korona King
Hotel
4.1
358 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HH6J+CJ Târgu Mureș, România
+40 265 214 977
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Kiss Tünde
Kiss Tünde2 ani în urmă
1 stea cu indulgență. Și asta pentru mâncare. Servire sub orice critică.
La cel mai important eveniment din viața ta să trebuiască să fugi după chelneri, să le zici ce să facă și când e nevoie, să nu dai de nici unul pentru că toți fumează pe terasă... De a dreptul josnic. Singurul plus e mâncarea care a fost ok și curățenia în camere. În rest un alt minus e faptul că îți cam "dispar" lucrurile și oarecum cei de la restaurant niciodată nu le găsesc....
Catalin Pop
Catalin Pop4 ani în urmă
Cazare decentă la un preț foarte bun. Am fost cazat pentru o noapte în tranzit. Camera și baia curate, iar personalul prietenos, amabil. Un mare plus și pentru recepția deschisă non-stop. Parcare spațioasă în curtea proprietății, mic dejun inclus. Totul a fost ok.
Cristina Elena
Cristina Elena4 ani în urmă
Oribil. Cum sa nu va anuntati clientii ca aveti nunta si nu vor putea sa doarma??? Am condus sute de km ca sa nu pot dormi, sa nu pot sta pe terasa (pentru ca e plina), sa nu pot deschide o carte sau tv-ul din cauza zgomotului. E prima mea zi din concediu, ati facut-o de vis. ORIBIL!!
Bogdan Cobzariu
Bogdan Cobzariu2 ani în urmă
OAMEMI BUNI...IN DATA DE 9 FEBRUARIE 2021 MAM CAZAT IN ACEST HOTEL CONDITII BUNE CAMERA CURATA BAIE CURATA CALDURA!!!DAR CAND AM MERS LA REATAURANT LA ACEST HOTEL SI AM COMANDAT O PIZZA SI MAMA UN SNITEL CU PIURE SI SALATA AM RAMAS MASCA.SNITELUL TARE CA PIATRA REINCALZIT NEGRU DE ARS CAND TAIA MAMA NUMAI ZGARCIURI NU ERA COMESTIBIL IAR SALATA USCATA SI CU PAR LUNG NEGRU PRIN EA .IAR LA PIZZA MEA TARE CA PIATRA AM MANCAT O FELIE LA A 2 CE SA VEZI UN FIR DE PAR NEGRU SI LUNG INTRE BLAT SI CASCAVAL AM CHEMAT OSPATARITA SI AM TRAS FIRUL DIN PIZZA DE FATA CU EA ...NICI MACAR NE SCUZATI NU NEA ZIS NUI PASA DE NOI PROBABIL PATRONUL A INVATATO.IAR LA PLATA NEA ZIS CA TREBUIE SA PLATIM JUMATETE DIN BANI SI AM PLATIT .OAMENI BUNI EVITATI ACEST HOTEL TOATA SEARA MIA FOST RAU VAZAND ATATA PAR IN MANCARE ...
Octavian Tudoroiu
Octavian Tudoroiu2 ani în urmă
O locație foarte bună. Aspect plăcut. Personal rezonabil. Condiții mult sub standard și foarte slabe în raport cu prețul. Capacul veceului rupt, prosoapele tocite până la ruptură, așternutul de pe pat decolorat de uzură, geamurile nu sunt prevăzute cu plasă pentru insecte. Poți alege să nu dormi de căldură sau să nu dormi de înțepături ale insectelor. Cabină de duș spațioasă și bine izolată. Baterii sanitare vechi.
Ioana Irina
Ioana Irina2 ani în urmă
Personal foarte neprietenos!!!
Ne-au adus in loc de PÂINE niște resturi de la alta masa (din “neatenție”)!!!! Solnița pentru piper și sare foarte murdare! Tacâmurile extra murdare! Mesele murdare. Ardeiul de la ciorba de burta a fost veștejit. Sincer, nu recomand!
Motocicleta Potrivita
Motocicleta Potrivita2 ani în urmă
Mânanci după 3 ore. În supa au mai pus niște apa ca eram mulți, zero gust. Micii prăjiți, nu făcuți pe grătar. Ospătărița deosebit de încruntata, nu răspunde la mulțumesc.
Melania Lorinczi
Melania Lorinczi2 ani în urmă
Mancarea foarte buna talent pe farfurie sí oameni amabili va recomand la toti sí preturi acesibile pentru toate buzunarele.o sa mai revin lá voi
Locații recomandate