/Mures/Hotel

Sunset Inn

Strada Petőfi Sándor Nr.1, Sângeorgiu de Mureș 547530, România

Sunset Inn
Hotel
4.7
66 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HH7G+PV Sângeorgiu de Mureș, România
+40 771 017 167
sunsetinn.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Dumitru Viorel-Mihai
Dumitru Viorel-Mihai2 ani în urmă
Călătorind în interes de serviciu în toată țara vizitând multe cazări aceasta este o cazare super
Sorin Anastasiu
Sorin Anastasiu2 ani în urmă
Conditii de cazare excelente, curat, aerisit, bucătărie cu aragaz și frigider, gazda foarte primitoare, liniste. Mai venim cu siguranță. Recomand cu căldură.
Adriana chira
Adriana chira2 ani în urmă
Am rezervat 3 nopti la aceasta locatie in urma cu 2 saptamani. Camera in care am fost cazati a fost extrem de mica, comparativ cu pozele de pe site. In camera a fost extrem de cald si nu este aer conditionat. Camera este curata la prima vedere, dar sunt paianjeni la toate colturile. Faptul ca nu sunt plase de tantari la camera sau baie, atrage diverse insecte zburatoare in interior. Drumul de acces nu este asfaltat aprox. 2 km de la iesire Tg mures pana in fata pensiunii. Nu este pentru pretentiosi.
Costel Mutescu
Costel Mutescu3 ani în urmă
Locația este într-o zonă liniștită, aproape de Tg. Mures. Curățenia este ok. Deși am fost cazat pentru o noapte, mi-a plăcut. O recomand.
Giovani Vlaicu
Giovani Vlaicu2 ani în urmă
Pensiune foarte bună pentru cei aflați în tranzit sau pentru rezolvarea unor probleme medicale de 2-3 zile în Târgu Mureș. Camerele foarte curate, proprietarii amabili, prețul bun, totul în regulă.
Valentin Niculae
Valentin Niculae2 ani în urmă
Foarte frumos. Camere ok ptr 2 sau chiar 3 pers,curate ,moderne,chiar și cu bucătărie ok.
Alina Todea
Alina Todea2 ani în urmă
O locație aerisită, un stil minimalist plăcut, deși am călătorit în interes de serviciu, șederea a fost una plăcută. Un raport calitate preț foarte bun. Accesul către locație presupune și o mică porțiune de drum pietruit care este într-o stare mai mult decât decentă, chiar și pe vreme cu zăpadă accesul a fost cât se poate de ok.
Gabriela Berar
Gabriela Berar2 ani în urmă
Locatie noua si curata, minimalista,la periferia orasului,cu bucatarie comuna si sala de mese, comunicarea cu proprietarul f buna si pretul accesibil.Revenim.Multumesc.
Locații recomandate