/Mures/Hotel

Pensiunea La Noru

loc, Mica 407395, România

Pensiunea La Noru
Hotel
4.5
338 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5W2F+89 Mica, România
+40 762 779 750
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Cristian Tudorici
Cristian Tudorici2 ani în urmă
Foarte bine, liniște, calm, , curat, mâncare bună, natura, se găsește relativ ușor (Google Maps)...pentru ce am dorit cât și raportul pret/calitate - OK. Plus dna Gabriela super amabila- Recomand!
Daniel Mihuta
Daniel Mihuta2 ani în urmă
Un local deosebit. Oamenii sunt foarte primitori. Conditii foarte bune, apa calda ....caldura, sa nu mai zic de mancare .....foarte bună și multă domnu' Viorel un om cu caracter, deosebit, primitor, atent la toate detaliile. Voi mai revenii cu mare drag.
Coman Daniel
Coman Daniel2 ani în urmă
Pensiune nouă, curată, folosită mai mult de pescarii care vin acolo la lac
Cristian Iordache
Cristian Iordache2 ani în urmă
Am gasit pensiunea prin booking, si mi-a parut rau ca nu am rezervat de pe sait. Pentru ca pretul difera mult, in jur de 10€ a fost in cazul meu. In primul rand locatia e foarte dezavantajoasa, am crezut ca nu mai ajung, si cand am ajuns nu gaseam intrarea in curte, nici un indicator, nimic. Camera era in stare nu prea placuta la general. Lipsea din dus sampon, gel de dus, hartie igienică. In principiu prosoapele se pun in loc vizibil, dar aici cautam prin toate dulapurile sa le gasesc. Am fost nevoit sa caut personalul ca sa aflu parola de la wi-fi. Un plus este un frigider mic, dar si ala cam murdar inauntru. Nu vreau sa murdaresc imaginea cuiva, dar asta e adevarul si oamenii trebuie sa stie din timp ce aleg. Nu ma-si intoarce niciodata acolo.
Doina Abagiu
Doina Abagiu2 ani în urmă
Imi place tare mult acolo, locul este superb ,pescuiesc si ma simt grozav, camerele sunt frumoase ,confortabile, liniste totala intr-un cuvant este grozav!
Daniela Iordache
Daniela Iordache2 ani în urmă
Locatie superba, ne am simtit ca acasa. Doamna Gabriela multumim pentru tot! Nota 10! O sa revenim cu mare placere. Recomand Pensiunea La Noru !
Somesan Iulia
Somesan Iulia2 ani în urmă
Animalele care le au în țarcuri sunt foarte simpatice, nu știu cât sunt de fericite închise dar par îngrijite, în schimb la restaurant, am primit o înghețată groaznica, nu recomand înghețata, în rest e un loc frumos, camere ok, condiții decente.
Daniel radu
Daniel radu2 ani în urmă
Gazda serviabila,mancare buna,preturi moderate,extrem de multa liniste,foarte frumos
Locații recomandate