/Gorj/Hotel

La Cheia Glogovei

Glogova, România

La Cheia Glogovei
Hotel
4.8
46 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
XV3R+2V Glogova, România
+40 722 664 361
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Badescu Alexandra
Badescu Alexandra2 ani în urmă
O locație superbă cu o priveliște minunată, iar gazdele de nota 10.
Andrei Panduru
Andrei Panduru3 ani în urmă
Este un loc în care merită să stai mai mult de câteva zile. Servicii de înaltă calitate cu gazde extrem de primitoare și calde.
Mihai Bosogea-Tudor
Mihai Bosogea-Tudor4 ani în urmă
Aproape de Podul lui Dumnezeu (mai puțin de 15km) și chiar de Cheile Sohodolului (aproximativ 30 de km). Loc pitoresc, in marginea pădurii, pe deal, da impresia că împrejurimile sunt ale noastre. Condiții excelente de cazare. Gazde corecte, manierate și atente. Ideal pentru un grup mic (4-8 persoane), dar și pentru perechi sau turiști solitari. La grătar, apa curenta, lumina și prize, dispozitive antiinsecte. Așternuturi, prosoape, consumabile de cea mai buna calitate.
Roxana Postaru
Roxana Postaru4 ani în urmă
Minunat. O casa curata, superba, perfect impartita, aranjata si mobilata cu mult bun gust. Bucatarie dotata cu tot ce trebuie. O curte imensa, cuptor, gratar si un chiosc unde sa mananci si sa stai la taclale pana dupa miezul noptii. Gazde extraordinare, sumpatice, inteligente si inimoase. Perfect pentru o familie numeroasa sau un grup de prieteni.Te simti acasa.
Ionut Topuz
Ionut Topuz4 ani în urmă
Am inchiriat o camera in data de 14 - 15.09.2019. Zona fenomenala pentru iubitorii de liniste. Camera mobilata cu bun gust, spre deosebire de predecesorii mei am gasit plase de insecte la camera. Gazda atenta la detalii si corecta, ne-a intampinat cu clatite si a emis bon fiscal. Clatitele au fost fenomenale. Gratarul nu l-am folosit (si da are apa si curent) si nici foisorul. Insa am abuzat de una din cele 3 biciclete puse la dispozitie de gazde. Nu am gasit o sita pentru ceai (nu il fac din pliculete) dar m-am descurcat cu un servetel pentru filtrare, si o matura. Fimiul a umplut de pietricele livingul, dar m-am descurcat cu un mop. O experienta foarte placuta. Merita fiecare banut.
Robert Bete
Robert Bete2 ani în urmă
Am petrecut un concediu deosebit alături de prietenii nostrii, într-o locație superba, discreta și foarte călduroasă. Ne-am simțit ca acasă. Recomand!
Andreea Ar
Andreea Ar2 ani în urmă
Este un loc în care merită să stai mai mult de câteva zile. Servicii f ok cu gazde primitoare, sufletiste, calde și darnice! Peisajele sunt superbe, iar livada din fața casei îi dă un farmec cu totul aparte.
Ramona Mustata
Ramona Mustata2 ani în urmă
Asezata intr-o zona linistita, in mijlocul naturii, pensiunea este mobilata cu mult bun gust si utilata complet. Un loc perfect pentru relaxare si liniste. Recomand cu drag.
Locații recomandate