/Gorj/Hotel

Upstairs Residence

Strada Valentin Merișescu 1, Târgu Jiu 210207, România

Upstairs Residence
Hotel
4.9
90 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
26QV+27 Târgu Jiu, România
+40 722 351 162
booking.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Bulucea ion
Bulucea ion2 ani în urmă
Locatie minunata! Sunt aici inca, sunt convins ca merita sa veniti si voi, cei care urmariti aceasta locatie!
Cristian Milea
Cristian Milea2 ani în urmă
Curățenie, liniște, gazde primitoare, produse tradiționale proprii.
Razvan Dumitrescu
Razvan Dumitrescu2 ani în urmă
Cazarea a fost excelenta. Gigi un om deosebit cu o familie foarte frumoasa. Explicatiile sale despre Brancusi si operele sale te fac sa le vezi cu alti ochi si sa le intelegi. Multumim pentru tot Gigi. Cazare, masa, povesti si nu in ultimul rand...cafea.
Mihaela Draghici
Mihaela Draghici2 ani în urmă
Amenajarile moderne,exact ca în fotografii, dotările puse la dispoziție (aragaz, prăjitor de pâine,cuptor microundd, frigider, aparat de cafea, inclusiv cafea, zahar, vesela și ustensile), confort,curățenie, miros plăcut, liniște, siguranță.Gazdele f. atente și amabile, gata sa ofere îndrumare și sa îndeplinească toate cerintele.
Povestea spusa de Gigi si socata sunt cireasa de pe tort.
Exceptional si nota 10+.
Claudia Alexandrescu
Claudia Alexandrescu2 ani în urmă
Bună ziua!Pentru cei care se cazează la aceasta pensiune , ,Thank you Domnul Gigi" va rămâne o expresie de neuitat.De neuitat vor rămâne omenia,ospitalitatea,gândurile bune servire excelentă cu bucate tradiționale și gustoase din gospodăria dumnealui și deserturi ce-ți satisfac papilele gustative.Eu,mămică fiind cu doi copilași după mine am rezervat o camera dublă, dar surpriza mea plăcută a fost sa am parte de un apartament cu doua dormitoare,deoarece era disponibil în acea perioada și s-a gândit Domnul Gigi ca îmi este mai confortabil asa,bineînțeles la același preț ca a unei camere duble .Cum treci pragul casei,te așteaptă o socata răcoritoare și..atenție,,povestea"lui Gigi despre istoria zonei și obiectivele turistice.Trebuie sa o asculți chiar dacă stai o zi,doua,trei sau mai mult.Este o poveste documentata,fascinantă și plina de informații pentru a putea vedea,înțelege cu alti ochi tot ce este în jur ,un fel de ghid inițiatic.Nu mai spun de turisti veniți din alte tari cu,,nonconformismul" lor,pe care chiar eu l-am trăit intr-o seara.Multumesc,Dnul Gigi și familiei minunate pe care o aveți!Deja am început sa va recomand prietenilor.Sa fiți sănătoși și sa ne mai vedem cel puțin o data !
Cristina Marton
Cristina Marton2 ani în urmă
Nu stiu ce as putea spune pentru a descrie corect curatenia impecabila si amabilitatea gazdei. Orasul si operele lui Brancusi se inteleg altfel dupa povestea gazdei. Traseul recomandat: întâi povestea gazdei si apoi traseul prin oras. Ne vom intoarce cu siguranta. Totul a fost la superlativ.
Silvia Moise
Silvia Moise2 ani în urmă
Extraordinara locația și gazde minunate! Atenție acordata fiecarui oaspete, iar domnul Gigi, ghid în timp si spațiu al orașului și nu numai. Felicitari! Multumim pentru tot!
TONI FIERARU
TONI FIERARU2 ani în urmă
Am petrecut aici un weekend prelungit împreuna cu familia. Totul a fost cum m-am așteptat, adică de nota 10: locația liniștita; spațiu de cazare mare, curat și luminos; dotarea tehnica de ultima ora; curățenie ireproșabilă. Ce a depășit însa așteptările a fost proprietarul pensiunii care ne-a povestit multe lucruri inedite despre viata și opera lui Brancusi (unele lucruri complet necunoscute publicului), ne-a prezentat in cel mai pozitiv mod atracțiile Gorjului și ne-a sugerat ce trasee turistice am putea alege. Thx Gigi !
Locații recomandate