/Dambovita/Hotel

Calea Târgoveţilor Pensiune Targoviste, Cazare Targoviste

Calea Ialomiței nr. 212, Târgoviște 130142, România

Calea Târgoveţilor Pensiune Targoviste, Cazare Targoviste
Hotel
4.4
92 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WFCJ+4J Târgoviște, România
+40 770 869 830
caleatargovetilor.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
AlexANDRA Șerban
AlexANDRA Șerban2 ani în urmă
Cele trei stele atribuite ii sunt ok. Este curat intradevar. Am avut o cameră cvadrupla la etajul 2, care insa s a confruntat cu baia lipsita de aerisire, si o camera dubla numita deluxe cu paturi twin insa, mica pentru aceasta denumire. O camera dubla deluxe inseamna o camera mare cu pat matrimonial. Doamnele foarte primitoare si harnice. Un minus pentru faptul ca sunt pozitionate langa un spital de batrani, pe care ii respect cu toata sinceritatea si sunt trista pentru soarta lor. Din pacate, batranii au alte nevoi si probabil soarta nu este potrivnica. Este practic in aceeasi cladire cu pensiunea si toata activitatea lor se poate auzi din pereti. Repet, sunt trista pentru ei....asa am plecat de acolo...
Diana
Diana2 ani în urmă
Locatie frumoasa, camerele spatioase si curate, iar gazdele sunt foarte primitoare!
Radulescu Marian Nelu
Radulescu Marian Nelu2 ani în urmă
Recomand aceasta locație. Este curat, are toate utilitățile și personalul este primitor și amabil.
Monalisa Darie
Monalisa Darie2 ani în urmă
Recomand cu încredere, foarte curat și personalul amabil.
Anamaria enache
Anamaria enache4 ani în urmă
Pretul, 100 ron, nu reflecta calitatea serviciilor. 20 ron mic dejun de calitate inferioara. Camera mica, curata. Consumabile la baie insuficiente si de calitate inferioara. Covoras in baie indoielnic intreținut, nu cred ca poate fi dezinfectat cumva... Dimineata la ora sapte cineva a ciocanit a disperare 30 de minute, de parca ramasese inchis undeva (probabil era un batran de la caminul de batrani alaturat - deprimant) . In camera un şifonier fara loc pentru umeraşe. Personal amabil dar fara cultura turismului. Succes!
Gabriel Stefan
Gabriel Stefan2 ani în urmă
O locatie unde nu voi mai reveni .Camera avea un miros greu de canalizare de la baie iar circulatia apei in calorifer facea o galagie mult prea mare de nu te puteai odihni
-Raul Gamer
-Raul Gamer2 ani în urmă
Mâncare bună! Cazarea este foarte bună! Un minus e ca se pot auzi bătrânii de la azilul de langa prin pereți! În rest e ok.
Tavi Tileaga
Tavi Tileaga2 ani în urmă
Locatie in imediata apropiere a Complexului Turistic de Natatie, "raiul iubitorilor de sport". O unitate de cazare foarte placuta, intima si cocheta. Personalul extrem de amabil si prietenos. Intr-un cuvant: IMPECABIL!
Locații recomandate