/Dambovita/Hotel

Pensiunea Soreanca

Strada Principala 122, Fieni, România

Pensiunea Soreanca
Hotel
3.3
135 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
49VH+PP Fieni, România
+40 245 614 590
pensiunea-soreanca.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Simona Ghita
Simona Ghita2 ani în urmă
Nu recomand! Proprietarul încearcă sa ceara bani extra pentru orice (inclusiv pentru faptul ca 2 pers din grup nu aveau certificat verde), nu ne oferea access la bucătărie fără bucătarul dansului ( tot contra cost ).
Mihaela Gavrila
Mihaela Gavrila2 ani în urmă
Factura sau bonul fiscal se ofera doar daca este solicitat de catre client. Gazda ne-a restrictionat accesul la facilitati (apa calda, ciubar, piscina) deoarece nu am fost de acord sa acceptam un serviciu pe care nu l-am rezervat. Proprietarul retine actul de identitate la mometul cazarii, nu se incheie contract de inchiriere care sa stipuleze drepturile/obligatiile partilor. Proprietarul prezinta o totala lipsa de respect fata de clienti, in momentul in care am dorit sa solutionam problema proprietarul era mai preocupat sa se uite la meci decat sa discute cu noi, aratandu-se chiar iritat ca am îndrăznit sa il deranjam in vederea unui inconvenient, acesta a afirmat ca nu il intereseaza solutionarea problemei deoarece oricum are clienti . Pt piscina/ ciubar/ loc de joca / masa de biliard etc se percepe o extra taxa care este pe ora. Piscina este murdara si nu prezinta nicio intentie de curatare recenta. Nu recomand !!!
Gabe M
Gabe M2 ani în urmă
Proprietarul sub orice critica, m-a privat de toate serviciile extra ( cibar, piscina, apa calda ) doar pentru ca nu am acceptat pe gat o camera de 3 paturi
In baie ingrasie mucegai, stare generala proasta a camerelor ( nu va cazați la mansarda)
Lipsa totala de apa calda în duș
Orice serviciu 15 lei/h , biliard 20 lei/h
Atitudine generala proasta si lipsa de respect fata de clienți

NU RECOMAND
Liliana Octavia Serban
Liliana Octavia Serban2 ani în urmă
Locatia este minunanata, dar proprietarul este o fiinta oribila, cu educatie precarea, care incearca sa incarce nota de plata cu orice ocazie pe care o are. Numele mai potrivit ar fi "Pensiunea Soreanca 15 lei/ora"
Mihaela Zabala
Mihaela Zabala2 ani în urmă
+ Peisaj frumos, camere curate
- Miros urat în toată pensiunea, personal plictisit, oarecum deranjat de prezenta singurilor oaspeți, mic dejun sărac, preț mare pt ceea ce oferă
Nu cred ca ma voi mai întoarce la aceasta pensiune.
Dorel Govor
Dorel Govor2 ani în urmă
O pensiune perfecta pentru familii cu copii mici. In afara faptului ca exista piscina si ciubar cu apa afara pensiunea dispune de o curte foarte mare cu multi copaci si pomi fructiferi la umbra carora te poti feri de soarele care arde in aceasta luna. Personslul pensiunii este foarte primitor si amabil nu stiu ce da mai faca ca sa te simti bine. Fiind la marginea localitatii esste o adevarata oaza de liniste.
Nicoleta Cobianu-Șontac
Nicoleta Cobianu-Șontac2 ani în urmă
Nu recomand din cauza proprietarului care este, putin spus, grosolan si deranjant. De fiecare data cand l-am sunat pentru a stabili detalii asupra sederii nu recunostea ce am stabilit anterior solicitand preturi mai mari.
La ora 12 ne-a dat stingerea la propriu.
Atentie la nota de plata pe care incearca sa o incarce prin orice mijloace.
Vladut Vintila
Vladut Vintila2 ani în urmă
Nu recomand!!
Am fost un grup de 28 de persoane, dintre care 5 copii si am inchiriat pensiunea pt o petrecere aniversara. Inca de cand am ajuns proprietarul ne a servit cu palinca si prunata pe care ulterior ne a cerut bani.
Am convenit ca in seara petrecerii vom aduce o trupa, iar cand cantaretii au ajuns, proprietarul le a cerut bani deoarece cantau in restaurantul lui.
Proprietarul, impreuna cu cativa angajati/prieteni, au mancat impreuna cu noi, s au uitat la televizor in sala in care noi am stat pana la 1:30-2 a.m.
A incercat sa ne ceara bani pentru piscina care avea 22 grade si care era extrem de murdara, iar noi am refuzat.
Cafeaua la micul dejun este contra cost!
Locații recomandate