/Dambovita/Hotel

Hotel Sym

Șoseaua București-Ploiești, Tătărani 107055, România

Hotel Sym
Hotel
3.6
191 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
V2QV+VW Tătărani, România
+40 722 343 201
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Marius Bocut
Marius Bocut2 ani în urmă
Mizerie în camere și în baie, personalu sictirit, vorbim la telefon ce camera vrem și primim alta.
Ciprian Pop
Ciprian Pop2 ani în urmă
Camera murdara pt cei aflați în tranzit multumesc
Vlad Constantin Radu
Vlad Constantin Radu2 ani în urmă
Condiții execrabile. Personal nesimțit. Nu recomand sub nicio forma.
Ann Anna
Ann Anna2 ani în urmă
Personal ok, foarte amabil! Multumim
F. B.
F. B.4 ani în urmă
După ce am sunat la recepție, mi s-a confirmat că au camere libere la prețul de 125 de lei (prețul afișat și pe Booking). Greșeala mea a fost că m-am lăsat convins de recepționer sa vin direct la locație, fără a mai face rezervare online. Ajuns acolo după o jumătate de oră,mi s-a comunicat că prețul unei camere este de fapt 135lei ,și că nu am înțeles bine prețul..... Surpriza a continuat în sensul că în loc să mi se solicite sa completez documentul de cazare, mi-a cerut cartea de identitate,i-a făcut o copie xerox,mi-a încasat banii fără sa-mi emită factură/bon fiscal și.... asta a fost tot. Nu am putut cere alte explicații întrucât era târziu și eram obosiți după 300km parcurși și mă temeam că la acea oră poate nu mai puteam găsi cazare, dar mă gândesc serios sa-i fac o sesizare măcar la ANAF, deși mă gândesc că la cat era de relaxat, au cumva și girul acestora.Asa că...aviz amatorilor!
Remus Buri
Remus Buri4 ani în urmă
( minus 5 stele ) Doar în condiții cu alcool maxim in sânge poți mânca cina( excesiv de sărată), bineînțeles, dacă totuși vă dați seama că e sărată mâncarea, oferta este să se spele mâncarea ( ptr desalinizare ). Urmând ca apoi, camera( baia mai exact) să te aștepte cu o pereche de chiloți pe calorifer, și cu prosopul folosit, pe cuierul de pe ușă. Programul TV, aveți grijă că merg cu porția. 5 minute program tv, 5 minute pureci. Oferta este făcută de " Șeful mare" al locației
Cobret Ido
Cobret Ido5 ani în urmă
De toată jena personalul flegmatici la mic dejun nea dat pâine de 3 zile . Mâncare îți dă doar ce au ei. Camera horor mobilier vechi clanta de la baia mi-a rămas în mână. Nu merită nici o stea.
Mihaela Sorina Rad
Mihaela Sorina Rad2 ani în urmă
Iulie 2019,doar o noapte, în tranzit spre o alta destinație... Afara vopsit gardul, înăuntrul leopardul..... De unde 3 stele????... Uși care nu se închid, baie cu defecțiuni la robineți.......plus ca la sosie am fost rugați insistent sa anulam rezervarea făcută pe Booking pe motiv ca ii obliga la un drum pe care le e lene sa îl facă pt o taxa de vreo 2 lei..... Apoi, la plecare am uitat un obiect personal în camera, am sunat cu rugamintea sa expedieze prin curier rapid pe banii noștri (ca eu am uitat, asta e) și foarte amabil (prefăcătorie, îl durea undeva de noi și de nevoile noastre) a confirmat ca va trimite la adresa indicata. Ce credeți, a schițat vreun gest?.....
O experienta extrem de neplăcută, un hotel de toată jena (și nu spun asta din pricina pachetului neexpediat).... Sa le fie rușine!.....A, încă un amănunt care li se pare (lor, proprietarilor) nesemnificativ... După ce i-am sunat de pe drum pentru a le zice la ce ora ajungem la cazare, odată ajunși, parcam în interiorul curții, observam pe domnul în ușă, credeam ca vine sa ne intimpine, nici vorba... Pana ne-am scos bagajele, domnul proprietar s-a retras și a și închis ușa hotelului cu cheia, lua cina cu familia și l-am deranjat..... Am așteptat la ușă pana a auzit soneria..... Despre ce servicii hoteliere vorbim noi aici?!
Locații recomandate