/Bucuresti/Hotel

Euro Hotels Triumf

Bulevardul Mareșal Alexandru Averescu 32-34, București 011456, România

Euro Hotels Triumf
Hotel
4
538 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F37F+FX București, România
+40 21 224 4696
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Alexandru Popovici
Alexandru Popovici2 ani în urmă
Patronul un țepar, hotelul o țeapă, ambele de nota 10
Dana Hrisiu
Dana Hrisiu2 ani în urmă
Un fost hotel transformat în azil. Curat, aerisit, personal amabil
Robert alexander Moldovan
Robert alexander Moldovan2 ani în urmă
PERSONAL FOARTE PLICTISIT. Lipsa lapte la expresorul de cafea. Dacă se putea dădeam minus stele.
Mircea Bogdan
Mircea Bogdan4 ani în urmă
Un hotel mai mult decat decent situat foarte aproape de Arcul de triumf si de parcul regele Mihai. Curat, camere nu foarte mari dar luminoase cu televizor, wi-fi, aer conditionat, baie cu cabina de dus si acces pe baza unei cartele. Singurele puncte in minus, sunt lipsa unui restaurant propriu si calea de acces in parcarea subterana care poate fi extrem de dificila pentru cei fără experienta la volan.
Zmeusor
Zmeusor4 ani în urmă
Experiența mea aici este una plăcută.Hotelul este într-o zonă plăcută , langa Arcul de Triumf și langa Parcul Regele Carol , deci central .Zona nu e nici prea aglomerata nici prea zgomotoasa.Pozitia hotelului este un pic îngrămădită fiind intre case , dar interiorul este foarte spațios și bine organizat.In interior hotelul este luminos , aerisit și foarte curat . Dar curat cum tii tu acasă. Sau mă rog , cum ai vrea.Camerele deasemenea sunt foarte curate si , deși mobilierul nu impresionează este foarte funcțional.Baia este simpla dar funcțională și foarte curata. Personalul este profesionist.Bucataria este un pic sub așteptările mele , dar , se mănâncă decent și foarte curat.
In concluzie , deși nu impresionează nici prin amplasare , nici prin intrarea in garaj , nici prin bucătărie este un loc deosebit prin strădania de a-l menține strălucitor de curat și aerisit. Eu personal as veni aici cu mare încredere și cu mult drag.Mai ales că nu e scump.
Gabriela Petre
Gabriela Petre4 ani în urmă
Un hotel bine poziționat, curat și cu dotări corespunzătoare. Personal amabil, camere foarte bune. Nu are restaurant dar nu e o mare problema. Sunt 3 în imediată vecinatate-cca 150 m. Raport corect calitate-preț . Recomand
Gabriela Marchis
Gabriela Marchis6 ani în urmă
Este localizat in apropierea Arcului de Triumf. Personalul este amabil. Desi au restaurant, poti lua doar micul dejun. Camera este curata dar in rosturile de la dus se mai aduna mucegai. Instalatia de climatizare (aer conditionat) nu poate fi reglata, desi camera este dotata cu termostat. Instalatia de apa este galagioasa si cand se incarca bazinul de la baie, huruie puternic. Hotelul ofera si acces la o parcare subterana, dar panta este abrupta. Este OK pentru o noapte.
Bogdan Dumitru
Bogdan Dumitru2 ani în urmă
Un hotel intr-o capitala europeana care în 2020 are metehne de anii 80. Nu stiu ce inseamna online banking. Camera de 2 stele, mica, ingramadita, mini-bar gol, situat între blocuri, pereți subtiri(auzeai ce se vb in cealaltă camera ca intr-o pensiune ieftina de pe marginea autostrazii). La camera noastră sa tragi apa la toaleta mergea foarte greu. Mentionez, însă, că era curatenie. Preț extrem de mare pentru ce oferă. Nu recomand decât in situații de urgenta majora. Noi am stat pentru ca trebuia sa fim aproape de o anumita locație.
Locații recomandate