/Bucuresti/Hotel

Smart Rooms Bucharest

Strada Știrbei Vodă nr. 130, București, România

Smart Rooms Bucharest
Hotel
3.9
47 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3RM+38 București, România
+40 730 888 873
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Nicolae Mocanu
Nicolae Mocanu2 ani în urmă
Este un loc unde îți oferă foarte multă intimitate
Tania M
Tania M2 ani în urmă
Jalnic!! Ne-am trezit cu două ore înainte ca nu avem unde sta! Am făcut rezervare telefonică cu mai bine de o lună înainte, am sunat de încă doua ori pe parcurs ca să fim siguri ca e totul în regulă. Nu m-am gândit să sun și cu o zi înainte (deși probabil nici nu mai conta). În ziua în care trebuia sa ajungem, am sunat de nu știu câte ori sa dau de ei. Într-un final, răspunde aceeași scârbă cu care discutasem înainte și îmi spune ca nu există nici o rezervare pe numele nostru. Din păcate nu au cerut avand înainte, măcar așa poate își luau măcar o amendă.
Ana Burja
Ana Burja2 ani în urmă
Am făcut o rezervare pentru două nopți pe Booking. Ulterior am trimis un mesaj către personal pentru a întreba dacă există parcare (mesajul a fost trimis pe Booking). Nu am primit răspuns.
Am găsit un număr de mobil și am observat că au WhatsApp. Le-am trimis mesaje la care nu am primit răspuns (deși au fost citite). Am decis să îi sun pentru a mă asigura că este totul în regulă, însă persoana care mi-a răspuns nu a putut să îmi confirme că există o rezervare fermă, deși eu aveam confirmarea de pe Booking.
Ziua următoare am revenit cu telefoane către aceștia pentru a concluziona toată situația, însă din păcate nu a mai răspuns nimeni la telefon.
EL PATRON
EL PATRON2 ani în urmă
Obosit și epuizat dupa 8ore de calatorie, am ajuns la hotel ca sa pot ma odihnesc, surpriza : nimeni nu răspunde la telefon, ușa inchisa, am ramas cu bagaje pe strazi timp de 30min. SERIOZITATE ZERO NU RECOMAND
Nicolas dontu
Nicolas dontu2 ani în urmă
Frumos, curat, in centrul orasului, conditii de cazare bune, preturi foarte bune!
Vili J.
Vili J.2 ani în urmă
În primul rând aș dori să apreciez încrederea proprietarilor! Nu interacționezi deloc cu ei! Vii, plătești, stai/dormi și pleci! Pentru a mine a fost ceva inedit, dar frumos! Camera unde am stat a fost mare și curata, iar lenjeria de pat - impecabil de curata. Camera era aranjata cu foarte mult gust! Accesul în curte se face pe baza de cod pe care îl primești la momentul sosirii. În cazul meu a durat max. 2 minute de când am anunțat că am ajuns până am primit codul! Cu siguranță voi reveni dacă voi mai avea nevoie de cazare în București!
Repet: încrederea proprietarilor în turiști este imensă! Camera este dotata inclusiv cu uscător de par, fier de călcat, AC! Cred ca ar fi nevoie de un minifrigider!
Simona
Simona2 ani în urmă
O cazare decentă. Au aer condiționat în camere.Nu am sa pot înțelege de ce paturile sunt atât de joase,pernele minuscule,un singur pui de perna la doua persoane cazate.Lipsa plasa țânțari la bucătărie, mai ales seara este un calvar când încerci sa mănânci.Ar fi fost bun un aparat de aer condiționat.Aproape de centru.Se oferă acces la bucătărie, cafetiera,prăjitor pâine, aparat cu microunde.
DIACONESCU ANDREIA
DIACONESCU ANDREIA2 ani în urmă
Camera foarte spațioasă, accesibila pentru toate buzunarele,curata și draguta..mulțumesc!Recomand
Locații recomandate