/Bucuresti/Hotel

POET PALACE BUCHAREST

Calea Călărași 113, București 030167, România

POET PALACE BUCHAREST
Hotel
4.1
78 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4M9+8F București, România
+40 755 942 167
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Eugenia Nazaru
Eugenia Nazaru2 ani în urmă
Camera noastra curata, caldă si practica. Aproape de Centrul Vechi, restaurante si alte obiective. Iar legat de zgomot, nu putem muta linia de tramvai..
Dani Muresan
Dani Muresan2 ani în urmă
Foarte mulțumit de cameră. A fost curat si totul a mers fara probleme.
Transport Albeni
Transport Albeni2 ani în urmă
O experienta minunata, personalul foarte amabil si atent la detalii.
O sa revenim cu siguranta.
Cat Elef
Cat Elef2 ani în urmă
IAD de o noapte! Un local în apropiere sau un vecin pe care îl chinuia talentul cu o chitară, microfon si ce-o mai fi fost acolo.. Aproape toată noaptea ne-au torturat. Am sunat gazda, la început amabilă, apoi, când am cerut să sune la cine o fi, s-a schimbat tonul din drăguț în nepoliticos. La ora 11 noaptea și la 12 sau la 1, rupt de oboseala și trebuind să mergi la spital pt internare a doua zi, îți arde să iei la rand strada singur, în pijamale, ca să cauți vecinul nesimțit? Nu ai cum. Fără ajutorul gazdei. Și gazda, susținea că nu știe de unde vine taraboiul. Sigur! Cum sa nu știe care vecin are obicei să facă bairam? Pt că erau instrumente speciale de scos și amplificat sunete. Era un bar sau studio. Si era trecut de 10 noaptea. Mult.. Prea mult! Am sperat că vom putea adormi totuși dar nu am putut! Erau repetiții, încercări, reglări de volum, bubuituri ca de tunet.. Groaznic! Păcat de hotel. E așa de îngrijit și totul e curat și perfect înăuntru. Absolut perfect! Are și parcare. Curtea proprie. Mare lucru în zona aia! El ca și unitate, e excelent. Băiatul de la recepție foarte serviabil. Însă, proprietara, sau cine este tanti care tratează la telefon cu clienții, nu a vrut să mă ajute si chiar a început să imi răspundă urât după al doilea apel. Terminat de somn și oboseala, când proprietarului nu-i pasă, ce faci? mai cauți pe net poliția? Mai poți răscoli cartierul? Nu. Zaci și îți suporți graoaznica durere de cap, și te rogi să ți se termine cât mai repede chinul..
Florin
Florin4 ani în urmă
Cameră curata, TV cu diagonala mare, cam tot ce iti trebuie în camera: Papuci, feon, fier călcat, frigider( mai putin prețul de lux al dozelor din interior) ,pat aproape confortabil, parcare iluminată ,încălzire in pardoseala ... Etc...
Minusuri : miros aproape insuportabil de canalizare, a trebuit sa deschidem de 5x ușa sa aerisim, tot degeaba, lipsa unui cos gunoi, baia ar trebui reconditionata ,si multe furnici( vezi poze) ..Am acordat 1 stea pentru atitudinea proprietarului, care, deși am achitat prin booking cu cardul, când am plecat, nervos, mi-a cerut bani pentru cazare... Bai omule...helloo.. Ca el nu a primit confirmare, de la recepționera care culmea este si un neam ceva cu el, ca e din alt sat, si nu l-a anuntat nimeni, si el nu vede camera plătită. Pai "nene," dacă nu știi sa folosești Aplicatia de booking scoate-o tata de acolo. Pana nu i-am aratat e-mail-ul, respectiv confirmarea si debitarea sumei respective, pentru locatia respectiva, nu aveai cu cine sa te intelegi, deși "nepoata" ( asa ne-a precizat patronul ) îmi confirmare cu o seara înainte ca totul este ok....
Activ Press
Activ Press5 ani în urmă
Totul a fost perfect. Nota 10.
+ amabilitate din partea proprietarilor
+ caldura in camere
+ curatenie
+ facilitati
+ personal extrem de amabil
+ parcare
+ locatie

Am fost multumiti de absolut tot ce a avut de oferit aceasta locatie. Recomand cu incredere.
Patric Sirbescu
Patric Sirbescu2 ani în urmă
Cazare excelentă, dar un miros foarte respingător vine de la canalizare.
Nicolae iorga
Nicolae iorga2 ani în urmă
Pentru o experienta de neuitat, cu sonor (structura lemn neizolata fonic) si tremuratul camerei din cauza tramvaiului...luati o camera la etaj si pregatiti-va ptr un somn clatinat spre ora 5 AM . Ceva miros/probleme si cu coloana de la wc. Am stat odata si jos unde e mai ok. Cu indulgenta 3 stele.
Locații recomandate