/Bucuresti/Hotel

Avenue Parliament

Calea Rahovei 178, București 050907, România

Avenue Parliament
Hotel
4.5
224 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3CP+82 București, România
+40 742 621 116
avenuehotels.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
C Csu
C Csu2 ani în urmă
Locația este situată într-o zonă centrală, dar liniștită, iar camerele sunt amenajate în așa fel încât nu se resimte "răceala" specifică unui hotel, ci mai degrabă te simți ca într-o locuință.
Pista Nicu
Pista Nicu2 ani în urmă
Un hotel liniștit, curat, frumos întreținut
cu un personal educat, cizelat binevoitor, camere moderne cu toate utilitățile necesare ,
RECOMAND CU TOATĂ ÎNCREDEREA
Cristian Popa
Cristian Popa2 ani în urmă
Felicitari pentru tot confortul! Foarte curat și elegant.
Cosmin C
Cosmin C4 ani în urmă
Camera curata, detergentii folositi sunt foarte puternici iar mirosul este unul de produde ieftine. Manacarea subtire, nu cred ca pun pret la micul dejun pe calitatea mancarii. Lipseste sapunul lichid la vana.
Petre Lupa
Petre Lupa5 ani în urmă
Aceasta locatie este uimitoare. Camerele sunt spatioase. Sunt aranjate precum o garsoniera sau apartament de 2 camere. Culorile sunt relaxante, iar paturile te invita sa adormi in ele. Micul dejun este ofertant, printre bucate se regasesc mai multe feluri de mezeluri, oua gatite in 3 moduri diferite, mai multe tipuri de cereale, lapte, iaurt, cafea, fructe, sucuri proaspete etc. Personalul este extraordinar de primitor si gata sa va indeplineasca toate dorintele. Un alt punct forte al acestui hotel este pozitia in oras. Este destul de aproape de centru pentru a merge pe jos, dar indeajuns de departe de orice zgomot urban pentru a te relaxa dupa o zi lunga de munca sau in concediu. In zona se afla Palatul Bragadiru, Casa Poporului, restaurante etc. Recomand cu incredere acest hotel si sigur ma voi mai intoarce aici foarte curand.
Nelu Chelu
Nelu Chelu2 ani în urmă
Bună ținând cont ca am fost în parcursul de linga hotel cu serviciul
Irina Demetra
Irina Demetra2 ani în urmă
Totul la superlativ.. un hotel care ar trebui evaluat la 4 stele. Camere foarte mari, baia super, perne foarte confortabile, curatenie perfecta, locatie foarte buna, mic dejun variat si gazde amabile..mereu revin cu drag la Casa Centrale..
Maria Stoica
Maria Stoica2 ani în urmă
Un hotel deosebit aproape de Palatul Parlamentului si Catedrala Mantuirii Neamului, cu personal foarte primitor. O sa revin cu drag.
Locații recomandate