/Bucuresti/Hotel

Cazare Speranta Fundeni

Șoseaua Fundeni Nr :147 A, București 022315, România

Cazare Speranta Fundeni
Hotel
4.5
63 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
F574+28 București, România
+40 763 054 902
cazarefundenisperanta.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
MARY LICEICA259 zile în urmă
O LOCATIE FRUMOASA CURATA GAZDELE SUNT FOARTE PRIMITOARE. RECOMAND CU PLACERE IAR PRETUL ESTE ACCEPTABIL 👍👍👍
Laurentiu Nica
Laurentiu Nica2 ani în urmă
Se poate o cazare mai mult decât decenta la un preț excelent. M-am simțit mai bine decât la un hotel de 4 stele din Oradea. TV plat mare, wifi, baie decenta, frigider, birou, camera curata. Cine are nevoie sa stea lângă spitalul Fundeni pentru cineva drag este alegerea ideala.
Liliana Greceanu
Liliana Greceanu2 ani în urmă
Foarte curat, liniște și o gazda cumsecade. De câte ori am nevoie sa merg în Fundeni, înainte cu o seara înainte de a ma interna ma cazez aici.
Paula Ihu
Paula Ihu2 ani în urmă
Foarte frumos ! Un loc curat, aranjat și spațios. Iar propietarii sunt niste oameni super ! Recomand cu sinceritate si incredere!! ⭐⭐⭐⭐⭐
Enache ion
Enache ion2 ani în urmă
Curat,foarte igienic,cam "strămt'dar a fost ok
Georgeta Ezeanu
Georgeta Ezeanu2 ani în urmă
Sunt foarte multumita de aceasta pensiune. M-am cazat de nenumarate ori, chiar si in ultima clipa, am gasit intelegere intotdeauna. Iarna cald, vara racoare, frigider, tot ce ai nevoie. Curatenie exceptionala, liniste, foarte multe flori, o familie primitoare cu mult bun simt si empatie. Multumesc frumos!
Aurel Pietroșanu
Aurel Pietroșanu2 ani în urmă
Foarte aproape de Institut, cazarea: satisfacție -nota 7, preț - nota 9; greu cu intrarea-ieșirea din locație (pe bază de chei), dar rezolvabil. Atenție la venirea cu mașina: parcarea e pe strada din spate (Sucidava) care greu are legătura cu Șos. Fundeni !
Daniela Apostol
Daniela Apostol2 ani în urmă
Proprietari foarte amabili, discreți, foarte curat, preț foarte bun. Este chiar vis-a-vis de Institutul Oncologic Fundeni. Mi a plăcut mult și m am simțit foarte bine. Recomand cu toată încrederea!
Gabriela Mutulete
Gabriela Mutulete2 ani în urmă
Familia mea a fost cazata aici. Este o cazare administrata de oameni foarte primitori. Foarte curat și foarte aproape de IOB și Spitalul Fundeni. Familia mea a fost încantata de cazare.
Locații recomandate