/Bucuresti/Hotel

Hotel Capitol

Calea Victoriei 29, București 010061, România

Hotel Capitol
Hotel
4.5
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3PX+54 București, România
+40 21 315 8030
hotelcapitol.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Natalia Pintilie
Natalia Pintilie2 ani în urmă
Sunt client vechi in această locație, dar din păcate nu mai e ce a fost cândva: mâncarea, servirea, personalul, ambianta. Mare păcat. Nu recomand.
Mirela Popa
Mirela Popa2 ani în urmă
Intim, curat , meniu foarte bun ,
batranul pian care intretine atmosfera .
Pe scurt o oază de liniște pe Calea Victoriei, unde poți sa te relaxezi si sa iei masa !
MONICA VASILE
MONICA VASILE2 ani în urmă
Hotelul este foarte bine situat, în centru. Personalul este foarte amabil și binevoitor iar cameră este îngrijită și curată. Micul dejun este destul de diversificat si cu un interior deosebit.
Viorel Ionescu
Viorel Ionescu2 ani în urmă
Hotel situat in inima Bucureștiului. Cui ii place forfota unui oraș latin - locatia este ideala . Locuri de parcare limitate . Personal amabil . Camerele sunt curate și corect dotate cu strictul necesar .
Roxana Teo
Roxana Teo2 ani în urmă
Mi a plăcut foarte mult. Personal amabil, camera spațioasă și curata. Mic dejun mai mult decât diversificat. Singurul minus, care nu ne a deranjat in mod special, este faptul că baia este extrem de mica.
Licurici Zvc
Licurici Zvc2 ani în urmă
Cazarea s-a facut tarziu. Am fost nevoit sa particip la oconferinta nationala in blugo si adidasi, dupa o noapte de mers cu trenul. Apoi am primit o camera ocupata, de doua ori, invadand intimitatea celor deja cazati inainte.In rest, hotel aranjat, curat, cochet. Personal amabil.Ar trebui sa fie mai atenti cu repartizarea camerelor. Restaurantul si terasa minunate. Mancarea foarte buna. Recomand.
Bogdan Criveanu
Bogdan Criveanu2 ani în urmă
Hotelul este amplasat excelent pentru cei care au nevoie de o locatie in centrul Bucurestiului, pe Calea Victorie langa Cercul National Militar. Are o parcare proprie care se plateste sumplimentar in avans. Renovat la exterior au uitat sa renoveze si interiorul. Mobila este relativ veche si depasita pentru un hotel de 4 stele. Baia arata si mai jalnic iar bateria de la dus e antica si foarte greu de reglat. Apa vine cand fiebinte cand rece. Micul dejun desi destul de divers este plon de alimente pastrate de pe o zi pe alta. Se vad legume oxidate (in special castravetii) dar si alte alimente. Personalul in schimb este foarte amabil si atent, cu execptia pazniculuj de la parcare care este ……
Balan Stela
Balan Stela2 ani în urmă
Foarte bună, tot confortul necesar pentru a te simți bine, Felicitări personalului
Locații recomandate