/Brasov/Hotel

Vila Pianino

Strada Lungă 81, Brașov 500035, România

Vila Pianino
Hotel
3.5
45 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH2P+FH Brașov, România
+40 774 405 254
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ana Majoran
Ana Majoran2 ani în urmă
Nu era apă caldă.
Albert C
Albert C4 ani în urmă
In orice alt loc check-inul se face la ora 14, tinand cont ca in locatia respespectiva check outul este la ora 11, este timp destul pentru a organiza o camera pentru cei ce urmeaza sa se cazeze. Nu a fost cazul in situatia asta. Am stat o ora in fata vilei, sunand la receptie nu a raspuns nimeni pentru a ne oferi codul de intrare. Am intrat in jurul orei 15, iar camera a fost gata la ora 16, ceea ce e de prost gust sa astepti doua ore pentru a putea intra in camera, tinand cont ca eram obositi de pe drum. In locatie peretii sunt facuti din cutii de chibrituri, orice sunet din locatie se putea auzi de parca eram in camera cu ceilalti oaspeti, in camera nu exista decat un calorifer vechi electric cu care am reusit sa incalzim camera, stand cu frica ca in orice moment ar putea sa se intample ceva cu acesta. Receptionera s.a comportat la telefon cu un maxim dezinteres cand am reusit sa dam de ea dupa 20 de telefoane. Nu recomand nimanui nici agentia nici locatia. Pierdere de timp si de bani.
Catalin Donciu
Catalin Donciu4 ani în urmă
Nu recomand celor care vin pentru distracție. Este o locație de tranzit . Nu exista sala de mese sau de recreatie. Camera 3 miroase a canalizare din cauza scurgerii din baie.
MARIUS OPREA
MARIUS OPREA2 ani în urmă
Pentru anul 2020 inacceptabil sa nu ai niciodata apa calda. Am inchiriat pentru 2 saptamani in timp de 6 zile nu am reusit sa fac un dus. Nu are importanta ora dimineata, la pranz, seara sau noaptea tarziu... NU A FOST APA CALDA.
Baia miroase a canal, toaleta curge permanent si face zgomot de nu poti dormi, pereti subtiri sau prost izolati, nu te poti odihni decent.
Am sunat de nenumarate ori, doar promisiuni fara acoperire. NIMIC NU S-A INTAMPLAT.... apa a ramas in continuare RECE.
Paturile sunt metalice, salteaua subtire si mereu te lovesti la urcare si coborare din pat. Nu are AC. Nu a fost cazul pentru mine, dar pt cei interesati sa fie informati.
Lenjeria si prosoapele nu au fost schimbate.
Sabin Ion-Stavarache
Sabin Ion-Stavarache2 ani în urmă
A fost o experienta foarte buna. Sincer nu stiu ce ti-ai putea dori mai mult de la o cazare. Singura mentiune ar fi faptul ca boilerul nu a functionat foarte bine, ar trebui schimbat, deoarece nu suporta sa produca destul apa calda pentru toti oaspetii din vila.
Marga Florentina Ispas
Marga Florentina Ispas2 ani în urmă
Este in regula doar daca esti in trecere in interes de serviciu.
Pentru familie,nu recomand.Vara este foarte cald,nu au aer conditionat,nu au parcare.In rest,foarte curat,lenjerii curate si prosoape impecabile.Nu te deranjeaza nimeni,ti se da parola de acces interfon prin sms,la fel si cea de camera lucru destul de interesant ca nu mai ai de-a face cu proprietarii vilei.
Calin B.
Calin B.2 ani în urmă
Cea mai dezamagitoare cazare posibila din toata romania asta, stau la telefon cu administratorul si îmi spune ca trebuie sa ma transform in instalator si sa dau drumul la presiune la centrala si apoi sa o repornesc, dupa care astept 2 ore si nu se întâmplă nimic, nu am avut apa calda, iar caldura abia pe la 11 seara a inceput sa se simta caldura in 2 din 3 calorifere, dar demential este ca in tot acest timp doamna a spus ca totul funcționează perfect si ca nu este nici o problema, am fost 3 persoane si nu am putut face dus in acea seara!
Andrei Musca
Andrei Musca2 ani în urmă
Locul arata bine (cel putin camera de la mansarda) si serviciile sunt standard pentru acest tip de acomodare. Check-in ul e mai complicat totusi
Locații recomandate