/Braila/Hotel

Hanul cu Flori

Șoseaua Focșani, Km 5, Brăila 810077, România

Hanul cu Flori
Hotel
3.4
192 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8V2W+FJ Brăila, România
+40 720 300 469
hanul-cu-flori.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Costea Catalin
Costea Catalin2 ani în urmă
Locația nu există! Nu faceți rezervări că vă luați țeapă, rog să fie luate măsuri!
Flavia Me
Flavia Me4 ani în urmă
Pentru banii pe care ii cer pe cazare nu ai ce sa faci pretentii. Nu au recepționer dar am prins un batranel dragut la cazare care face cat 3 oameni - recepționer/bucătar/paznic. Este un loc retras unde poti inopta cu siguranță într-o liniste totala. Camerele curate-lenjerie, baie. Da nu au utilitatile cele mai wow sau cele mai noi, dar revin la o noapte de cazare cand esti in tranzit este ok. Oameni amabili si simpatici. Într-o zona aproape moarta din punct de vedere turistica - oameni calzi, camere curate.
Am mai vazut reviewuri cu - paianjeni, mobilier invechit, covoare murdare. Oamenii buni la pretul asta la ce va așteptați? La luxul de pe lume?
Revin nota 8 din 10-raportul pret calitate. Vom mai reveni cu siguranță!
VASILE CHIS
VASILE CHIS4 ani în urmă
Nu recomand!Camere cu miros de vechi si bai insalubre, nu cred ca se mai ocupa cineva de locatie ,si nu cred ca se mai cazeeaza acolo nici tiristii! Am rezervat pe net si am anulat rezervarea!
Gabriel Aurelian Simion
Gabriel Aurelian Simion5 ani în urmă
Cazarea ok. Ceva mici amendamente dar prefer sa dau ok. Sper sa remedieze de la sine micile probleme. Mâncarea. .... mâncarea la preturile de aici și nonstop.... extraordinar ..sincer se mănâncă excepțional la niște prețuri incredibil de mici. Din nou revin cu amendamentul ca nu este pt. Cine știe ce meniuri sofisticate.... Dar mai bine ca la mama acasă , cu aceiași căldură care ne bucura pe noi Românii... Deci Foarte bine.
Petrisor Pasca
Petrisor Pasca5 ani în urmă
Cea mai proasta cazare ever! Paianjeni, mizerie, televizorul avea un praf pe ecran de grosime considerabila, rugina pe bateria de dus si furtun, salteaua avea toate arcurile iesite, telecomanda de la ac desi alba din fabricatie avea un strat de mizerie groaznic......as vrea sa se poata da 0 stele!
Bogdan Lungu
Bogdan Lungu6 ani în urmă
Nu recomand: mochetele sunt murdare, lenjeriile pătate, dusul infundat și mizerie în camera (pahare murdare - lăsate, presupun, de cei dinainte). Pt 120 RON pe noapte găsiți condiții mult mai bune.
Anghelina Gabriel
Anghelina Gabriel6 ani în urmă
Mizerie peste tot, așternuturi neschimbate, par peste tot în pat, vasul de toaleta se mișcă din podea. La restaurant o mizerie de nedescris. Nu merita nici măcar o stea.
Grigore Raducan
Grigore Raducan2 ani în urmă
Nici nu mai lucrează. Camere de dormit părăsite
Locații recomandate