/Bistrita nasaud/Hotel

RECEPTIE BAILE F I G A

Receptie Baile, Figa 730000, România

RECEPTIE BAILE F I G A
Hotel
4.3
48 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5685+5F Figa, România
+40 755 569 479
casute-denyreea.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mari Maricica
Mari Maricica2 ani în urmă
La Băile Figa am sa revin de fiecare data cand am ocazia pentru ca e locul perfect de petrecere a concediului fie ca vii cu familia sau cu prietenii. Complexul balnear ofera multe facilități astfel incat te poti si distra si relaxa in acelasi timp. Pentru cazare recomand Căsuțele Sebastian, am fost placut surprinsa de condițiile gasite aici ( pat dublu, lenjerie curata, frigider, baie proprie, ventilator si loc de facut gratare). Domnul Sebastian este minunat, fiind foarte atent si ospitalier cu clientii.Revin cu siguranta atat la Baile Figa cat si la Căsuțele Sebastian!
Mada Surugiu
Mada Surugiu2 ani în urmă
Printre toate relele aduse de pandemie, sunt și lucruri bune, e adevărat că mult mai puține dar care trebuie amintite.
Unul din ele e că dacă nu am putut să ne facem concediile pe afară, am fost nevoiți să căutăm destinații de vacanță pe la noi. Și am descoperit că avem locuri deosebite, pe care nu le-am fi descoperit altfel. Printre ele, o adevărată surpriză plăcută, sunt Băile Figa, de lângă Beclean. O stațiune în devenire, cu mare potențial, dar care nu e suficient de promovată, zic eu. Pentru că oferă cel puțin la fel de multe ca alte stațiuni cu tradiție și la prețuri foarte avantajoase. Am avut norocul să dăm și de o persoană foarte amiabilă și atentă la clienți: domnul Sebastian, de la căsuțele cu același nume! Confirmă teoria care spune că "omul sfințește locul!"
Deci, dacă vreți ștrand, terasă, mâncare bună, cazare într-un loc curat și prețuri corecte, recomand Căsuțele Sebastian de la Figa!
Mă voi întoarce cu plăcere anul viitor!
Cosmin Alixadrescu
Cosmin Alixadrescu2 ani în urmă
Cele mai josnice condiții la căsuțele Deny & Reea primite vreodată!
Fără săpun,hârtie igienică sau prosoape la baie. Clanta de la ușa de la baie era defectă iar în decurs de 3 nopți cât a durat șederea noastră abia a 2 a seară sa remediat. Cea de la intrare stătea închisă doar dacă o incuiam cu cheia....
Curatenia in cele 3 casute unde am fost cazați a fost făcută în trecere: praf prin colțuri pânze de păianjen iar pe sub paturi...
Banii ți se iau înainte de a vedea căsuța (căsuțele) fără a-ți oferi vreun bon sau chitanta.
Să mai spun de muzica care se aude până la 2 sau la 3 dimineața? Toate genurile,caraoche si nu numai...
Întrebând responsabilul, un domn cu ochelari si altul care face rezervarile(foarte flegmatic si arogant)despre acesta, ni sa raspuns sec astea sunt conditiile! Oamenii merg acolo sa se distreze... Asta oferă primaria. Dar noi ca turisti mergem sa ne relaxam nu sa plecam mai obositi decat ajungem acolo, iar banii nu îi dam consiliului local ci administrarorilor acelor casute ,respectiv Deny &Reea
Rebe Rbk
Rebe Rbk2 ani în urmă
Wow Figa 🥰 Cand spun baile figa spun Casutele Sebastian,suuuper! M-am intors dupa 3 ani cu gasca,ca si atunci am ramas cu aceeasi parere excelanta,nimic de zis. În primul rând primirea super din partea lui Sebastian,Casutele foarte ordonate, curatenie,nimic de zis. Recomand tuturor ~ Casutele Sebastian !~ Chiar se merita! Abia astept sa ma intorc,clar tot acolo fără discutii. Unde esti primit ca la carte te intorci de fiecare dată!!! 😁😁😁
Cristina Daiana
Cristina Daiana2 ani în urmă
Nu stiu cum sunt celelalte căsuțe, insa eu recomand Căsuțele Sebastian! Am fost de doua ori acolo, curand merg din nou. Casutele sunt curate, baile la fel, lenjeriile de pat de asemenea. Fără păianjeni, furnici sau alte minuni pe care le-am vazut la alte recenzii. Eu una, nu am întâmpinat astfel de neplaceri. Revin curand cu mare drag!!!
Rares Oltean
Rares Oltean2 ani în urmă
Statiunea Baile figa este o alternativa pentru Familii cat si pentru Cupluri tinere . La Recomandarea unor prieteni am luat Cazare la Casutele Sebastian sunt ampasate chiar langa poarta Statiuni am ramas placut impresionat de curatenia si promtitudinea Domnul Sebastian de a raspunde la Cerintele Clientilor . Recomand cu drag Casute Sebastian.
One Plusone
One Plusone2 ani în urmă
Nu recomand Casutele Deny si Reea deoarece am ramas cu o impresie incredibil de neplacuta ,fac rezervarea la telefon si imi raspunde marele patron tatuat mi sa spus ca casutele sunt la 20 de mt si le are in fata dar defapt realitatea era alta erau chiar ultimele casute intr o zona defavorizata cu o galagie de nu aveai sansa sa te poti odihni macar o noapte .Sun sa reclam si am un raspuns foarte arogant si flecmatic ca fețele lor "daca nu va convine puteti pleca acasa"asta dupa ce plata am facuto in prima zi de cazare si pentru toate 3 zile .Atentie:nu va recomand Cautele deny si reea la fel te lasa de dorit panze de paianjen cate vrei gasesti peste tot praf ,lenjeri șifonate si un miros neplacut.Nu am vazut in viata mea patronii mai prost pregatiti ca voi doi !!stati ca matahalele la masa nici macar fata nu va ajuta sa puteti face lumea sa se simta bine!
Nicolae fangli
Nicolae fangli2 ani în urmă
Nu pot să încep această recenzie decât prin a spune că în fiecare an când revin în tara figa a fost locul de relaxare dar cazarea a fost întotdeauna o problema până am găsit soluția CĂSUȚE SEBASTIAN și va spun și de ce primul lucru ma impresionat curățenia și promptitudinea domnului Sebastian de a rezolva problemele care la noi cel puțin nu au fost deci în încheiere dacă vreți o cazare decenta apelați cu încredere la fel cum am făcut-o și noi și speram sa revenim cât mai curând (mersi Sebi pentru tot 😘)
Locații recomandate