/Bistrita nasaud/Hotel

Cazare Sangeorz-Bai - Vila Luminita

Strada Izvoarelor 99, Sângeorz-Băi 425300, România

Cazare Sangeorz-Bai - Vila Luminita
Hotel
4.5
171 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
9MF6+QQ Sângeorz-Băi, România
+40 743 374 195
vilaluminita.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Florentin parfene
Florentin parfene2 ani în urmă
O locație bună(vis-a-vis de parc).Camere curate și aerate dar lipsesc Wi-fi-ul și Catv-ul lasă de dorit.
ARTARIS OVIDIU
ARTARIS OVIDIU2 ani în urmă
Am anulat rezervarea din cauza nunții care era în vilă, după atâta drum a trebuit să ne cautam cazare. Nu recomand. Să nu plătiți înainte că nu mai vedeți banii. Sunt niște escrocii. Eu nu am mai recuperat banii.
Ovidiu Nastac
Ovidiu Nastac2 ani în urmă
Modern si curat!!! Păcat că nu dispune de o curte mai generoasă. Se pare că toți din localitate ar dori să dețina o pensiune si de aceea le-au inghesuit unele în altele. Puțin mai multă amabilitate din partea personalului, ar face locația mult mai apreciată și m-ar fi determinat să mai revin.
Daniel Nae
Daniel Nae2 ani în urmă
Pentru trei stele cazarea este de excepție. Camere curate,luminoase, ambient plăcut și elegant,condiții excelente pentru relaxare și servit masa. Felicitări,doamna Luminița!
Mocan Sebastian
Mocan Sebastian2 ani în urmă
Frumos, mâncare bună, gazde primitoare și înțelegătoare.
Maceoo
Maceoo2 ani în urmă
Arata foarte bine, totul este foarte curat, sunt multe prize in camere, mobilierul e nou, baile sunt noi si super curate. Pe lanva asta totul e extrem de modern. Am fost placut surprins.
Viorel necula
Viorel necula2 ani în urmă
Am fost cazați la aceasta vila in perioada 17-20 iulie 2020 si am rămas dezamăgit .Camera tripla pe care am rezervat chiar pe site -ul vilei nu avea balcon cum era trecut un descrierea lor de fapt nici o camera triplă de la aceasta vila nu are balcon .Curtea și piscina vilei mica parcare am avut peste drum în parcarea publica .La întrebarea mea de ce nu are camera triplă balcon că în descriere am primit un răspuns ;Nu noi ne ocupam de site -ul pe care ai rezervat .Voi acorda doar 2 stele din cauza celor menționate mai sus .Peste asta acesta vila este aproape lipita de altă clădire astfel că din camera noastră vedeam în dormitorul vecinului
Jesse enescu
Jesse enescu2 ani în urmă
F curat gazde primitoare, locatie centrala, vis a vis este un restaurant cu mancare ok la preturi bune. Recomand zona este pentru familiile care vor liniste obiectivele turistice in zona lipsesc.
Locații recomandate