/Bistrita nasaud/Hotel

Decebal

Strada Arțarilor 26, Bistrița, România

Decebal
Hotel
3.7
117 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4FQV+85 Bistrița, România
+40 263 233 541
hotel-decebal-bistrita.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–22
Marți: 10–23
Mirecuri: 10–23
Joi: 9–22
Vineri: 9–22
Sâmbătă: 10–23
Duminică: 10–23
Scrie o recenzie
Dumitru caramidaru
Dumitru caramidaru2 ani în urmă
O experienta ce nu recomand. În baie mirosea îngrozitor iar lenjeria destul de galbene. HOTEL DE 2 STELE
Marius muresan
Marius muresan2 ani în urmă
Hotel ok ,aproape de centrul orașului Bistrița
Daria Claws
Daria Claws2 ani în urmă
Am fost o noapte în trecere camera tripla e mare, curata pt o noapte a fost perfect. Doamna de la recepție cu par brunet a fost extrem de drăguță și ne-a făcut ziua foarte buna:)
Sorin Socola
Sorin Socola2 ani în urmă
Personal amabil. Te simți ca între prieteni. Camera curată, aer condiționat, frigider. Super ok.
Nicolae patru
Nicolae patru3 ani în urmă
A fost jalnic! Am mers cu rezervare și am găsit o recepționera care dormea pe canapea și vorbea ca la ușa cortului pentru ca am ajuns la ora 2 noaptea. Nu voi întra în detalii cum ar fi oprirea buletinului pe timpul nopți. Și condițiile jalnice de cazare
Johnny McBoy
Johnny McBoy4 ani în urmă
Foarte slab hotelul în raport cu prețurile, mai ales că e într-o zonă destul de dubioasă. Camera e mică, apă caldă foarte rar și nu există spații de fumat pentru camerele de două stele. Partea pozitivă este stafful, care se comportă exemplar. Am fost primiți cu zîmbetul pe buze în permanență. Dar hotelul pare scos de undeva din anii 80, televizorul mic, cu tub și purici, paturile neconfortabile, din duș curgea apă în afară, cu tot cu ușile închise, ușa se trîntea singură, becurile de deasupra paturilor aveau cablurile la vedere. Cu tot comportamentul exemplar al gazdelor, nu m-am putut bucura deloc de șederea la hotel.
Bogdan I
Bogdan I4 ani în urmă
Raport calitate pret bun, insa aveti grija ca e situat langa calea ferata. Pe mine m-a trezit din somn dimineata sunetul alarmei de la bariera de trecere a trenului + zgomotul facut de tren.
Velocyus Fit
Velocyus Fit5 ani în urmă
Camera are miros stătut. Am rezervat şi plătit cameră de 2 persoane şi aveam un singur prosop mic de față şi unul mare de corp. În ideea în care la orice alt booking am făcut am primit câte două din fiecare. Am atras atenția asupra acestui lucru şi mi-a zis că aşa se dau, numai câte unul pe cameră, după care văzând că sunt nemulțumit a spus că face o excepție şi mi-a adus încă unul. Internetul merge deosebit de prost, pe la colțuri pereții sunt murdari, era căldură insuportabilă care te asfixia cu tot cu miros, a trebuit să stau cu geamul deschis, etc. Pe scurt groaznic, nu recomand nimănui.
Locații recomandate