/Bacau/Hotel

Cetățuia

Strada Cetăţuii nr 1, Măgura 120129, România

Cetățuia
Hotel
4.5
904 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6GWV+H6 Măgura, România
+40 731 999 222
pensiunea-cetatuia.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Cristina Vasile
Cristina Vasile2 ani în urmă
Meniul propus de Chef Vladi a fost extraordinar. Pe lângă mâncarea de excepție (pentru noi a fost o experiență) ne-am simțit excelent.
Stefania Oprescu
Stefania Oprescu2 ani în urmă
Un loc de vis! Mâncarea delicioasa, personal amabil, camerele foarte călduroase, mari și curate, peisajul este de vis! Recomand cu mare drag!
Elena Roseti
Elena Roseti2 ani în urmă
Pensiunea oferă camere confortabile, curate și cu o priveliște minunată. Restaurantul oferă mâncăruri delicioase, proaspete și bine gătite. Micul dejun este generos. Dar, punctul forte este pădurea, cu frumusețea și liniștea ei.
Ligia Ștefan
Ligia Ștefan2 ani în urmă
Merită vizitat , si nu numai ... Totul la superlativ , drumul accesibil prin pădure , peisajul desprins din povesti , si cine ajunge aici , poate continua prin pădure , la pas , in traseu lejer , care duce la schitul Cetatuia . Un loc plin de istorie , cu multă încărcătură emotională , unde sigur vă veti gasi linistea de care , fiecare avem nevoie . Doamne ajută !
Costin-Alexandru Semen
Costin-Alexandru Semen2 ani în urmă
Am fost oaspeti in luna august 2021 si pot sa va garantez ca am facut una din cele mai bune alegeri pentru petrecerea zilelor de vacanta pe anul acesta! Felicitari proprietarilor pentru ca avem in Romania astfel de posibilitati de a alege ceva minunat pentru petrecerea zilelor libere!!!😊👏👏🥂👍
Isabelle Stoichita
Isabelle Stoichita2 ani în urmă
Locatia frumoasa, accesul se face pe drum forestier, dar foarte aglomerat. Serviciile cam lasa de dorit. Chelnerii si bucatarii sunt depasiti de situatie. Mancarea nu exceleaza. Am luat bors de cocos si a fost o zeama lunga cu o singura bucatica de 2cm de carne si fara prea multe legume, spaghetele carbonara uscate, au avut o lingura de sos , doar fondantul de ciocolata a fost bun. Preturi foarte mari in comparatie cu ce ofera.
Ana Gheorghe
Ana Gheorghe2 ani în urmă
Locatia este superba, insa mancarea si servirea lasa de dorit. Humusul nu era deloc humus, salata de vinete veche, borsul de gaina fara gust iar pastravul pe gratar cu legume era de fapt facut la cuptor in urma cu cateva zile si doar incalzit... dezamagitor. Asteptam sa mancam ceva pregatit proaspat totusi la asa preturi. De asemenea, ospatarul care ne-a servit, avea rani la mana si nu purta masca. Pacat de locatia frumoasa...
Octavian Rotaru
Octavian Rotaru2 ani în urmă
Angajatii prietenoși si amabili, mâncarea foarte bună, micul dejun incus în pretul cazării super bun, situată în mijlocul pădurii, tot timpul se aud păsările cum cânta, totul de exceptie, dacă mai aveau piscină interioarăsi saună era fenomen...De poveste!
Locații recomandate