/Bacau/Hotel

Coroana Moldovei

Strada Porumbeilor 1, Slănic Moldova 605500, România

Coroana Moldovei
Hotel
4.4
702 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6C3M+M7 Slănic Moldova, România
+40 743 171 001
coroana-moldovei.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ioana Ioana
Ioana Ioana2 ani în urmă
Un colt de rai desprins din vise! De cand ajungi in fata hotelului, te impresioneaza fatata prin aspectul deosebit. Odata ce treci pragul, deja ai pasit intr-o alta lume! Incepand cu receptia, camerele, restaurantul si tot ceea ce inseamna acest hotel, te fac sa te simti ca intr-un muzeu in care totul iti este permis! Voi reveni cu mult drag ori de cate ori imi voi dori sa ma simt ca intr-o poveste cu printi, printese si curteni! Multumesc frumos pentru tot! Pentru cateva zile mi-ati facut viata mai frumoasa!!!!!!!
Roxana Gabriela Omer
Roxana Gabriela Omer2 ani în urmă
Sedere impropriu spus. Am intrat vineri in hotel pentru a intreba de cazare, insa nu am avut cu cine sa vorbesc. Era scandal in hol, ceva ca la usa cortului. Fix ce nu iti doresti sa gasesti intr o vacanta.
Ulterior am discutat cu unii dintre clientii nefericiti ai hotelului care ne au adus la cunostinta faptul ca acolo angajatii sunt tinuti sub teroare, regula nescrisa este ca totul se plateste dinainte.Patroana hotelului tipa ca ea are bani, ca face ce vrea. Doamne Fereste! Am ramas cu un gust amar. Si asa tara asta se chinuie dpdv turistic. Consider ca ar trebui sa tinem cu dintii sa sustinem turismul.
Succes, dar cred ca trebuie sa mai umblati la atitudinea vis a vis de client, pentru ca nu va face cinste!
Silvia Nechita
Silvia Nechita2 ani în urmă
Recomand cu toată încrederea acest hotel atât pentru amplasarea acestuia cât și pentru celelalte facilități.
Personalul foarte amabil și bine pregătiți. Camerele hotelului sunt bine întreținute și amenajate cu mult mult gust. Meniul este de cea mai înaltă calitate și pregătit cu mult drag și profesionalism. Dna manager amabila și pregătita la standarde
Iuliana Nemteanu
Iuliana Nemteanu2 ani în urmă
Dna Daniela administrator hotel / firma, lipsa de profesionalism nu face cinste turismului românesc.
Nu este posibil ca in anul 2022 sa fii dat afara din hotel, ptr ca refuzi sa plătești in avans servicii neprestate de societate !
Ma întrebam de ce in hotelul nu erau turiști !
Am găsit răspunsul ! Atitudinea și lipsa de respect și profesionalism al doamnei !
NU RECOMAND DELOC !
Sejur la acesta locație = sejur de coșmar !
Camelia barbu
Camelia barbu2 ani în urmă
De evitat! Atentie la cazarea in aripa veche are cel mult 2 stele la pret de 4.Panorama de la balcon dezastru ..e o cladire lipita de ...balcon ..nu ai aer...personalul este depasit de situatie complet nepregatit la stelele afisate la intrare ..noi am ramas neserviti la masa ..in conditiile cand erau doar 3 mese ocupate in restaurant..
O experienta neplacuta.
Mihai Zaharescu
Mihai Zaharescu2 ani în urmă
Comportamentul agresiv verbal a patroanei ,pe motiv ca nota din restaurant (cu acordul ospatarului) am trecut-o pe camera DAR patroana agresiva verbal a solicitat plata integral in avans a cazarilor eu nefiind de acord cu acest comortament .
Am fost dat afara chemand poitia si mintind ca noi am avea comportament gresit Folosind injurii si amenintari am fost dat afara din hotel distrugand dupa 250km toata vacanta din rima zi mentionand ca doar asa face la toate hotelurile si are multi bani face ce vrea jignind fara sa ne cunoasca.
NU RISCATI SA VA CAZATI AICI!!!!
Marcu Robert
Marcu Robert2 ani în urmă
Una dintre cele mai PROASTE experiente avute într-un hotel privat din România din cauza conducerii care a rămas în perioada comunismului. Se bazează doar pe review.uri FALSE din păcate. NU RECOMAND
Анжелика Анжелика
Анжелика Анжелика2 ani în urmă
Am rămas plăcut impresionata de acest hotel, personal primitor, in special Da Daniela, drăguța și primitoare, mereu cu zâmbetul pe buze, mâncarea foarte buna, și de Cité ori o sa vin din Chișinău cu siguranța tot aici voi reveni
Locații recomandate