/Bacau/Hotel

Magic Garden by Vlăduț

Strada Siretului 124, Bacău 600380, România

Magic Garden by Vlăduț
Hotel
4.7
658 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HWQX+77 Bacău, România
+40 743 413 788
magic-garden.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Paula puf
Paula puf2 ani în urmă
Disponibilitate si amabilitate la superlativ din partea personalului. Totul arata foarte bine, mancarea foarte buna! Desi am ajuns tarziu (putin dupa ora 21:00), cand se inchidea bucataria, au tinut o deschisa pentru a putea comanda dupa bunul plac.
Drumul pana la locatie este bun, cu exceptia unei mici portiuni (nu am gasit drumul rau amintit in alte recenzii, deci probabil s a rezolvat).
Recomand!
Marian Olteanu
Marian Olteanu2 ani în urmă
Locatie deosebita,oameni superbi!Omenia e la ea acasa,proprietarii Domni, in adevaratul sens al cuvintelor si starea de bine in cdntrul atentiei!
Virgil padurariu
Virgil padurariu2 ani în urmă
Locatie frumoasa, ingrijita cu personal atent, atmosfera placuta. Calitatea serviciilor oferite d.p.v. calitate-pret ok. Mai multa atentie la bucatarie unele preparate nu se ridica la nivelul asteptarilor, accesul la locatie bun ar trebui "imbunatatit" sistemul de indrumare.
Eduard-Alexandru Velea
Eduard-Alexandru Velea2 ani în urmă
Sincer oameni buni,din partea mea 5 stele,mai bine zis nota 10 cu felicitări!
Și aici vorbesc de gust adevărat de mâncare românească!!
Recomand cu mare drag!
Și acum mai nou asfalt până în curtea pensiunii!
Laurentiu Andrici
Laurentiu Andrici2 ani în urmă
Foarte frumos !
Liniște, oameni foarte drăguți!
Servire ireproșabilă!
Mâncare foarte bună!
Pop Raluca
Pop Raluca2 ani în urmă
Nu am nimic de reproșat!!!
De la amabilitate pana la curățenie, mâncare foarte buna și la prețuri accesibile.
Dacă mai am ocazia sa trec prin Bacău cu siguranța aici ma cazez si aici voi servi masa.
Bravo pentru eleganța 👏👏👏
Florin Zgura
Florin Zgura2 ani în urmă
Am fost cazați o noapte aici cu prilejul participării la un eveniment privat desfășurat în locație. Camere spațioase, dotate cu tot ce este nevoie, câteva au balcon, restul nu. Gradina frumos amenajata,multa verdeață, pomi și flori printre care sunt cateva foișoare unde pot sta mai multe grupuri sau se pot organiza diferite evenimente. De asemenea și pentru copii este un loc de joaca bine amenajat cu mult spatiu "de manevra" *Mi-a plăcut foarte mult curățenia și bunul gust din locație, simți ca proprietarii se respecta pe ei înșiși prin respectul arătat fata de clienți.* Deși am călătorit destul, vizitând numeroase locații mi-a plăcut în mod deosebit curățenia și eleganta pensiunii. De asemenea personalul foarte amabil, dornic sa te ajute cu orice ai nevoie.
La lucruri care se pot îmbunătăți as nota:
1. Drumul de acces, un khilometru este jalnic dar bineînțeles nu tine de dumnealor acest aspect și am văzut ca s-a început reabilitarea lui.
2. Parcarea din curtea interioara insuficienta iar cea exterioara necorespunzător amenajata.
3.Micul dejun meniu fix, destul de fad, cred ca se poate mult îmbunătăți mult cu niște produse locale, eventual traditionale( schimbați furnizorul painii).
Cu drag voi reveni la dumneavoastră.
Adi petrisor
Adi petrisor2 ani în urmă
Personal foarte amabil ca o paranteza, ajungeam aproape de ora închiderii bucătăriei, dar doamna de la recepție ne-a ajutat sa putem face comanda pt cina, astfel ca am evitat alte neajunsuri. Igiena ireproșabilă și condițiile ft bune de cazare. Vom reveni cu placere
Locații recomandate