/Vaslui/Hostal

Hotel Activ Parc Negresti

sat Negresti no 661, Negresti, Neamt 617157, România

Hotel Activ Parc Negresti
Hostal
4.1
222 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
28GW+XC Negrești, România
+40 754 542 644
activparc.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Tiri Bogdan
Tiri Bogdan2 ani în urmă
Trasee superbe și pentru copii și pentru adulți... Tir cu arcul... Relaxare în mijlocul naturii 10+
Apachitei Diana
Apachitei Diana2 ani în urmă
O experienta frumoasa pentru copii! Camerele foarte curate, baia la fel!
Parcul de escalada foarte aproape și spațiul de luat masa aproape de pădure. Personal foarte amabil și mâncare excelenta! Merita vizitat!
Mariana Adam
Mariana Adam2 ani în urmă
A fost super.S-au distrat copiii și noi pe lângă ei.
Lucian Iftemie
Lucian Iftemie2 ani în urmă
Foarte frumos, recomand pentru copii si nu numai. Un loc retras, departe de orice zgomot si agitatie potrivit pentru un weekend in liniste.
Bogdan Mintenas
Bogdan Mintenas2 ani în urmă
Nu sunt facute nici un fel de investiții de foarte mult timp.Buruieni la tot pasul garduri rupte dar taxa de intrare.Mi se pare aberant nu as sta cazat aici nicicând
Bogdan Florin
Bogdan Florin2 ani în urmă
Locația este super. Un pic cam haotic sistemul de tarifare pentru tiroliana. Din păcate restauratul lasă de dorit. Mâncarea este extraordinara, meniul f simplu dar ești servit in recipiente din polistiren inclusiv tacâmuri din plastic mizerabil luate la kg din engros chinezesc. Friptura mea a topit recipientul și cred că fără să îmi dau seama am băgat și niste mizerii in mine chiar daca mâncarea este relativ curata și nu f ieftina. Ar putea totuși incerca niște recipiente eco și sănătoase daca tot nu vor sa spele vase. Cafeaua lasă și ea de dorit dar acum sa nu avem pretenția să aibă Expressor Profi și coffee maker licențiat Barista. Dacă puneți preț pe cafea e de evitat. :). As fi dat mai puține stele dar sa nu fim hateri.
Gabriel gheorghe
Gabriel gheorghe2 ani în urmă
Parcul foarte frumos, locație pe un teren destul de mare, liniște, umbra , soare, dar.....la capitolul mâncare, foarte slab variat, un fel de ciorba si cateva feluri la grătar ( pulpe, ceafa, mici) cu cartofi si salata de sezon. Preturi mari spre foarte mari, nu există posibilitatea să îți faci grătar sau sa păstrezi ceva hrană. Nu există un frigider. Grătarul se închide devreme în jur de ora 20-20.30
Magdalena Preda
Magdalena Preda2 ani în urmă
Locatie exclusivista marcata pozitiv de foarte buna pregatire a personalului Activ Parc, Piatra Neamt. Am fost surprinsa foarte placut de variatia activitatilor oferite, micul dejun ca la mama acasa, produsele casei servite pe terasa restaurantului in plina natura, simplitatea si in acelasi timp complexitatea desfasurarii activitatilor zilnice oferite turistilor. Nu pot decat recomanda cu caldura Activ Parc. Pe curand!
Locații recomandate