/Vaslui/Hostal

Pensiunea Tosca

Strada Ștefan cel Mare 320A, Vaslui 730025, România

Pensiunea Tosca
Hostal
4.3
540 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MP7Q+X8 Vaslui, România
+40 235 310 633
pensiuneatosca.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Florin Ciobotaru
Florin Ciobotaru2 ani în urmă
Frumos, camere curate personalul cât de cât ok. Mi s-a părut un pic cam scump!
Gheorghe Alexandroaie
Gheorghe Alexandroaie2 ani în urmă
Curat,mâncare bună, servicii ireproșabile, frumos.
Postolache Costel
Postolache Costel2 ani în urmă
O locatie moderna,cu personal calificat ,conditii bune de a te simti bine.Felicitari lui Alexandru, un ospatar amabil si zambitor in prezenta caruia te simti bine.
Valentina Burlacu
Valentina Burlacu2 ani în urmă
Nu recomand, am stat o singura noapte dar a fost oribil, praful nu era sters de o luna cred, in baie nu exista nimic,faianta era nespalata de f f mult timp, cada jegoasa , mizerie, o experienta pe care doresc sa o uit.
Nadina Gramada
Nadina Gramada2 ani în urmă
Foarte frumos totul ,sala de nunți superbă,, angajați super amabili,,mâncare foarte buna,,cazare buna la toate camerele,am avut 10 rezervate,,, recomand!
Mc Savae
Mc Savae2 ani în urmă
Ca locație e frumoasa. Mâncarea e buna. Camerele sunt frumoase , doar aerul condiționat nu prea funcționează și paturile sunt cam necomfortabile. Dacă nimerești sa fi cazat în weekend liniștea este o problema deoarece la parterul pensiunii sunt evenimente și se aude muzica și toate tropaiturile celor ce dansează.
Ghita MARIANA ROBERTA
Ghita MARIANA ROBERTA2 ani în urmă
Din pacate am rezervat pe data de 3.06.21 2 camere..surpriza pe 8.06.21 cand am ajuns nu exista rezervarea...nu erau camere libere,daca veneam si cu copii era si mai trist...doamna de la recepție ne a tratat cu indiferență...Deci atenție maxima sa nu aveti aceeasi dezamagire....
Gabriel ilie
Gabriel ilie2 ani în urmă
Am mai stat in urma cu un an , atunci a fost mai Ok , dar acum a fost c am mizerie , nu era făcut curat in baie și prin camera , oglinda era fff murdara și de acolo îți dai seama dacă s a făcut curat in camera , telecomanda fffff murdara si nici praful nu a fost șters , am dat 2 stele deoarece lenjeria era curată , sper sa schimbați femeia de servici , o zi buna
Locații recomandate