/Vaslui/Hostal

La Livadă

DN24 Nr. 743, Muntenii de Jos 737365, România

La Livadă
Hostal
4.3
796 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JQF4+36 Muntenii de Jos, România
+40 335 800 700
lalivada.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Happy Traveler
Happy Traveler2 ani în urmă
Personal amabil!
Mâncarea este gustoasă! Pot să povestesc despre tot ce am mâncat eu, așadar, ciorba de fasole cu afumătură excelentă, calamarii pane foarte bine gătiți, fasole bătută cu ceapă roșie, tocăniță de miel cu mămăligă și desertul de senzație "Lava cake" excepțională!
Complimente bucătarului!
BarBosuuu
BarBosuuu2 ani în urmă
recomand , mâncarea BESTIAL DE BUNĂ SI MULTĂ ( ciorbă de burtă excelentă , cotlet de porc cu cartofi gratinați , o nebunie ) prețul fooooarte ok , camera decenta cu toate utilitățile , lenjeriile parfumate curate . NOTA 10 , cat despre personal nota 100 . va salut
Mihaela Gutoaia
Mihaela Gutoaia2 ani în urmă
Pastrav proaspat si gustos , sarmalute bune, tornitura de pui gustoasa. Penne alla carbonara pe placul fetitei . Local curat . Ospatar cordial si atent .
Emilian Axinte
Emilian Axinte2 ani în urmă
Cred ca are un raport pret/calitate excelent
Într-adevăr mobilier chicios ce scartie la fiecare miscare dar salteaua e buna, pernele la fel.
Cel mai important e curatenia, aici nimic de comentat.(pt mine e un criteriu important)
Mancarea e suficienta, la portii decente si pret ok.
Am avut o camera cu balcon f mare, de iesit la fumat sau de stat afara.
Gabriel Daniel
Gabriel Daniel2 ani în urmă
Instalația sanitară defectă. Caldura nu funcționa si afara erau 0 grade. Patul scârțâie la orice mișcare cat de mică. Mobilierul de un kitsch de doi bani… este prima si ultima data cand mai vin aici
Stanciu Andrei
Stanciu Andrei2 ani în urmă
Atunci când îți propui un obiectiv și lângă tine s-ar in ajutor doar oameni care sunt cu brațele deschise, totul devine un basm.

Recomand cu încredere și caldura sa faceți un popas La Livada pentru a va bucura de toate serviciile oferite cu atâta caldura si deschiși mereu la provocări.

Multumim echipei La Livada
Irina Hanganu
Irina Hanganu2 ani în urmă
Mancare gustoasa (am comandat bors cu fasole si afumatura si bors cu carne de pasare si taietei ), limonada foarte buna! Un loc potrivit pt un popas, noi ne intorceam dupa un drum lung si ne am oprit cu bebe sa mancam ceva, bebe s a mai jucat pe afara cu tati cat eu mancam apoi invers. Sunt niste copacei cu mere care au prezentat mare interes pentru baietelul meu, era racoare afara si bine, chiar daca termometru arata 30 grade. Recomand acest local cu drag!
Bubu Bubulet
Bubu Bubulet2 ani în urmă
Personal dezinteresat, ventilator la baie foarte zgomotos, paturile scartaiau la orice mișcare. Mancarea ok, pentru asta am dat 2 stele in loc de 1.
Locații recomandate