/Valcea/Hostal

Simfonia Boutique Hotel

Strada George Enescu 42-44, Râmnicu Vâlcea 240118, România

Simfonia Boutique Hotel
Hostal
4.8
369 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
39W6+J4 Râmnicu Vâlcea, România
+40 737 577 606
hotelsimfonia.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Valentina Budasu
Valentina Budasu2 ani în urmă
Au un restaurant foarte bun ,mancarea este super buna si gustoasa si preturile foarte bune.Privelistea de pe terasa restaurantui este si ea foarte frumoasa.La hotel nu am stat ,dar cu siguranta vom reveni si vom sta.Din ce am vazut ,urcand pana la etajul 5 al hotelului unde se afla restaurantul,pot spune ca este foarte curat.
Spadyraxx
Spadyraxx2 ani în urmă
Eu am vizitat restaurantul. Ce sa zic, nota 10. Personalul de la hotel amabil, ne lăsat sa parcam în parcarea hotelului fără sa ne ceara bani, deși nu eram cazați acolo, iar ospatarita de o amabilitate și servialitate extraordinara, o adevărată profesionistă. Locație superba, la ultimul etaj al hotelului cu vedere plăcută asupra orașului, curata, design un pic rece dar plăcut,cosy. Apoi mâncarea a fost plăcută și gustoasa. Preturile decente, nu m au rupt la buzunar.
Oana Patroi
Oana Patroi2 ani în urmă
Am servit doar masa. Recepția hoteluri este amenajata cu gust, curățenie, restaurantul este la ultimul etaj și de aceea peisajul este foarte frumos. Mâncarea a fost gustoasa, frumos aranjata în farfurie, doamna care ne-a servit foarte amabila.
Simona Forausberger
Simona Forausberger2 ani în urmă
O oază de liniște și relaxare într-un oraș care ne-a surprins foarte plăcut după mulți ani: Râmnicu Vâlcea.
Servicii premium, mâncare bună, deserturi delicioase, cocktailuri minunate!
Raphaell
Raphaell2 ani în urmă
Domnișoara de la recepție super amabila, drăguță. Camera mare, curată, mobilata/utilata, baia foarte curată și cu tot ce este nevoie pentru o ședere temporară. Întregul hotel foarte curat și aranjat cu gust. Locație excelentă.
Florin Stan
Florin Stan2 ani în urmă
Foarte Ok, din toate punctele de vedere, numai că frigiderul nu făcea suficient și te obliga să porți mască, acestea au fost singurele inconveniente.
Virgil Aurel Popescu
Virgil Aurel Popescu2 ani în urmă
Un hotel foarte intim, extrem de curat, cu camere spatioase si mobilate cu gust, cu un raport pret/calitate exceptional. Situat in apropiere de centrul orasului. recomand cu toata caldura pentru cateva nopti de cazare in Rm Valcea.
Ligia Antonescu
Ligia Antonescu2 ani în urmă
Superb! Elegant, mancare rafinată, personal amabil.
Locații recomandate