/Valcea/Hostal

Pensiunea Denisa

Strada Ostroveni 99, Râmnicu Vâlcea 240030, România

Pensiunea Denisa
Hostal
3.6
407 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
39J9+HQ Râmnicu Vâlcea, România
+40 771 609 867
pensiuneadenisavalcea.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
ANA MARIA PANAITE
ANA MARIA PANAITE2 ani în urmă
Cea mai urata experienta din viata mea!!! Evitati si fugiti cat puteti !!! nu aveti ce vedea in afara de gandaci, soareci, miros neplacut si o mizerie de nedescris!! pur si simplu conditii inumane !!!!!cu siguranta nu ma voi opri la o simpla recenzie negativa, nu ar trebui sa existe asa ceva in 2021!!!
Cristian G
Cristian G2 ani în urmă
La prima vedere,din exterior totul arata foarte frumos,balansore,terasa,foisor,etc In interior fum de tigare in camera si gandaci.Am plecat in 2 minute!
Corina Șelaru
Corina Șelaru2 ani în urmă
Evitați cazarea în această locație, nu aveti nimic de pierdut.
Gândaci și șoricei în cameră.
TheMax
TheMax2 ani în urmă
Oribil. La prima vedere pare un loc foarte curat si ordonat, dar dupa ce stai putin in camara, o sa vezi gandaci peste tot. Ne am cazat la ora 8, si la 12 cand am revenit in camere si observat gandacii am tot plecat. Daca asa este in camera nu vreau sa ma gandesc ce este in bucatarie.
Andrei Cosma
Andrei Cosma2 ani în urmă
Catastrofal!!! O pensiune mizerabila, plina de gândaci în toate camerele și șoareci în exterior. Toaleta mirosea urat, lenjeria este murdara. Pe scurt, de evitat!!!!
Jesse enescu
Jesse enescu2 ani în urmă
Oribil, nu recomand nimănui apa nu se duce la baie și este plin de gândaci, curățenia lipsește cu desăvârșire evitați pe cât posibil locatia!
Denis Denis
Denis Denis2 ani în urmă
Dezamagitor..... Nu recomand.
Gândaci in cameră, gălăgie... nu te poți odihni sau relaxa, pe la 5-6 dimineaț incep cu înjurături , flex, ciocan etc.. Nu o poți numi pensiune, mai corect ar fi cămin de nefamilisti!!!
John Meth
John Meth4 ani în urmă
Vacanta mea ruinata vrei sa faci o vacanta cu iubita sau chiar in familie nu va recomand sa veniti la pensiunea denisa deoarece de luni de zile au niste plangeri cum ca nu merge apa calda avem mici musafri in baie dus infundat miros neplacut geamurile nu se deschid sa nu mai spunem de tacamuri ruginite si indoite de mancarea ne gatita patul copilului este cu lenjerie pata si saltea cu urina pe ia iar patul nostru in care noi neam gandit ca daca venim aici ne odihnim dar din pacate arcurile iti intra in piele iar personalul foarte nepoliticos nui intereseaza de tine ca nai conditi te minte ca face dupa zice ca nui vina ei ca este asa poi domnule daca tot zici ca rezolvi cu problemele hotelului rezolvale nu minti ca nu suntem cani sa traim in conditi de astea eu astept de dupa masa ca sa facv baie si nam facut plec la munca exact cum am si iesit
Locații recomandate