/Valcea/Hostal

Pensiunea Residence

Strada Nicolae Titulescu, Râmnicu Vâlcea, România

Pensiunea Residence
Hostal
3.8
138 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
496F+FR Râmnicu Vâlcea, România
+40 742 067 277
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Irina Constantinescu
Irina Constantinescu2 ani în urmă
Am stat o singură noapte, nu era planificată din timp șederea. Foarte profesioniști. Foarte curat! Normele legate de Covid-19 respectate la perfecție ( mănuși & mască ).
Cristi Honceru
Cristi Honceru2 ani în urmă
Am fost cazat doua nopti cu un grup de sportivi. Gazdele au fost deosebit de primitoare, ne-au asteptat in poarta pensiunii cu zambetul pe buze. Am primit camere frumos pregatite, cu lenjerie si prosoape curate. Mancarea a fost gustoasa, bine facuta de sotia proprietarului...recomand pastrav prajit cu mamaliga si mujdei de usturoi. Proprietarul nu-si saraceste bugetul, oferindu-ti o tuica sau un vin autohton...in limita bunului simt. Recomand! 10+
Bianca
Bianca4 ani în urmă
Am stat o singura noapte insa nu am avut nici o problema.
Domnul care ne-a intampinat a fost foarte primitor, ne-a ajutat sa urcam bagajele si a avut rabdare sa ne faca si factura pe datele dorite.
Camera curata, baia de asemenea si foarte multa liniste.
Recomand!
Monica
Monica4 ani în urmă
Pozitiv: Este aproape de mall, intr-o zona linistita. Curat si raport calitate-pret bun.. Negativ: Camerele nu sunt izolate fonic, instalatia sanitara e foarte zgomotoasa..
Sorin Costachescu
Sorin Costachescu5 ani în urmă
Un singur angajat, un betiv, un jeg in camera, igrasie in baie, totul scartaie, scari si in camera, canalizarea pute, trebuie sa dormi cu geamurile deschise, pozele nu mai sunt reale, acum arata ca un cotet. Am stat cu firma o noapte, am plecat, a trebuit sa iau factura pe minus, mi-a spus "sa nu te mai vad" nicidecum, ce s-a intamplat hai sa o facem sa fie bine pt urmatorii clienti. Merg doar pe teapa, gasesti la aceeasi bani in apropiere o gramada la conditii super. Trebuia sa stau 4 nopti, am stat una cu groaza. Multumesc
Booking.com user
Booking.com user5 ani în urmă
Pozitiv: Nimic. Negativ: Mobilier necorespunzator, toaleta fara aerisire, gazda neprimitoare, micul dejun fara cafea sau ceai (apa,suc)...totul trebuia platit suplimentar!.
Petre
Petre2 ani în urmă
Pozitiv: Personalul, curățenia, camerele în general.. Negativ: A fost ok. Personal amabil, curățenie, camere spațioase, vom mai reveni..
Petre Puiu
Petre Puiu2 ani în urmă
Ospitalitate, camera spațioasă, curățenie, personalul foarte amabil. Felicitări.
Locații recomandate