/Timis/Hostal

Hotel Central

Strada Nicolaus Lenau Nr. 6, Timișoara 300029, România

Hotel Central
Hostal
4
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q62G+VP Timișoara, România
+40 256 490 091
hotel-central.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Gogu Gta
Gogu Gta2 ani în urmă
Situat chiar în centrul vechi din Timișoara 5*pentru poziționare și 2*pentru condiții (ar trebui mai mult investit esteticul clădiri arata deplorant pentru centrul vechi și condițiile lasa de dorit dar la preturi foarte mari) tipic zonelor centrale preturi mari condiții ioc😕
Veronica-Jana Posomogu
Veronica-Jana Posomogu2 ani în urmă
Super! Felicitari pentru calitatea serviciilor, pret accesibil și personal foarte amabil. In luna iulie, voi reveni.
Cornel Selaru
Cornel Selaru2 ani în urmă
Un hotel foarte bine îngrijit, personalul amabil și micul dejun variat -tip bufet.
Gheorghe Judea
Gheorghe Judea2 ani în urmă
Un hotel ce oferă servicii la un preț rezonabil. Situat central, pentru noi a fost locația ideală timp de 2 zile pe care le-am petrecut la Timișoara. Parcarea fără plată are o capacitate foarte mică însă în fața hotelului parcarea cu plată este suficientă. Se poate instala aplicația TPark din care poți plăti parcarei în orice zona a Timișoarei cu un simplu SMS.
Valentin Slivinschi
Valentin Slivinschi2 ani în urmă
Un hotel ok, curat, conform celor 2 stele, prosoape și gel dus inclus, pozitia super la 80 m de bulevardul pietonal și cam 300 m de catedrala catolica, parcare publica în fata se poate plăti prin sms, e de recomandat pentru o vizita scurta a orasului
Liliana Chiru
Liliana Chiru2 ani în urmă
Am fost un grup de 53 de persoane din Galați, camerele toate au fost curate, totul a fost la superlativ , personalul a fost amabil, mâncărurile au fost toate foarte bune, mi-au plăcut supele dumneavoastră, o să mai revin cu mare plăcere ,recomand și altor persoane.
Dragos Diaconescu
Dragos Diaconescu2 ani în urmă
O locatie ultracentrala. Un hotel construit in stil comunist renovat in stil nou. Placut ochiului si bine dotat. Marea problema este parcarea. Este in strada. In fata este un pret. Lateral alt pret. La cat costa cazarea se putea asigura si include si parcarea. Exista riscul sa nu gasesti loc in fata hotelului. Jenant. De aici se pot face plimbari in toate directiile orasului.
Iosif Cristian Ciutac
Iosif Cristian Ciutac2 ani în urmă
Daca esti in trecere prin Timisoara sau ca și turist de vrei sa vizitezi centrul vechi al orasului Hotel Central e o alegere buna nu e un hotel ultramodern dar gasesti camere curate (curatenia se face zilnic) personal amabil la doi pasi de centru (Catredrala si Opera), locuri de parcare iar preturile pe cazare sunt mai mult decat decente. Micul dejun se poate servi la hotel la pret de 15 RON iar restaurantele din centrul Timisoarei au o varietate de meniuri din care poti alege.
Locații recomandate