/Timis/Hostal

Imperial

Strada Sfinții Apostoli Petru și Pavel 29A, Timișoara 300243, România

Imperial
Hostal
3.9
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q6GR+22 Timișoara, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Andreiutz 69
Andreiutz 692 ani în urmă
NU VA CAZATI!
1. Personal incompetent, i-am contactat telefonic de zeci de ori pentru a-mi anunța întârzierea, nu am primit niciun răspuns.
2. Am ajuns acolo am așteptat 10-15 minute pana a venit cineva la recepție. Băiatul respectiv părea puțin cam "obosit" (mirosind a iarba).
3. Ajunși în camera ce sa vezi, cearceafuri murdare, fete de perna murdare, în dus nu exista săpun pentru mâini, coșul de gunoi era stricat trebuia sa ridici tu capacul cu mana ca altfel nu mergea.
4. Am cerut alta camera, în acea camera aceleași probleme, plus par pe cearceafuri. Nu am mai avut unde sa ne cazam cu cățelul asa ca am rămas acolo.
Nu recomand nimănui experienta pe care am trăit-o ce acest hotel, fie el și low cost, servicii mai bune găseam la barul de la coltul străzii.
Catalin Gavrila
Catalin Gavrila2 ani în urmă
O EXPERIENȚĂ GROAZNICĂ!
De la personalul care face mișto de ține că se muta bucureștenii în Timișoara și nu mai au loc de ei, până la camerele groaznice și infecte.
În baie mirosea a calanizare, prosoapele nespălate cu fire de par pe ele, colacul de wc murdar, totul vechi și ruginit. Televizorul nu mergea, in camera era un miros greoi de canal, pereții murdari, patul aproape că se dezmembra, lenjeria de pat murdară de îți era scârbă să te pui in pat. Pozele din descriere și notele de pe maps și Booking nu reflectă realitatea și au recenzii fake!!!
Nu recomand, mai bine dormiți în mașină.
Daniel Paul C
Daniel Paul C2 ani în urmă
Minus: Baia a fost dezastru, la dusch curgea mai multa apa pe langa furtun, bateria de la chiuveta avea urme de utilizare evidenta.. Perdeaua din camera era sfasiata parca de o pisica, becurile mergeau doar jumatate din ele.
Micul dejun slab.. foarte putin loc pt servire, iar produsele de calitate slaba.

Plus: Aveau trei parcari ale lor si sunt localizati foarte bine, adica aproape de centru.
Cornel Economu
Cornel Economu2 ani în urmă
Nu aveau săpun la chiuvetă. Nu telecomandă la televizor. Când am solicitat o telecomanda mi-au propus să-mi instaleze o aplicație pe telefonul personal, bine înțeles că am refuzat. Am solicitat o altă cameră, au refuzat ei. Și uite așa când mă luat somnul m-am dus să-l sting, televizor, și s-a dus somnul! Minunat:( M-aș mai gândi înainte să mă întorc. În rest curat, camera spațioasă, lenjerie curată.
Ancuța-Maria Vintilă
Ancuța-Maria Vintilă2 ani în urmă
Absolut cumplit!!
Mizerie de nedescris, miros groaznic in camera si in baie, senzorul de fum e acoperit cu o punga, am cerut o patura in plus (aveam doar o patura pt o persoana) si ne-au dat o pilota fara cearsaf, cand ajungi in camera AI INSTRUCTIUNI SA FACI TU CA SI OASPETE INVENTARUL MINIBARULUI SI SA IL COMUNICI RECEPTIEI-desi telefonul din camera nu merge, daca nu anunti ce lipseste din minibar - platesti tu ce a consumat oaspetele anterior. Absolut dezgustata de toata experienta. NU VA CAZATI AICI!
Timotei Campean
Timotei Campean2 ani în urmă
Am fost un grup de 11 motociclist. Propietari primitori. In limita locurilor disponibile, am primit toti loc se parcare in curte. Mic dejun bufet si foarte generos. Camere curate si spațioase. Am stat in corpul cu lift. Afara sunt locuri drăguț de stat cu prietenii. Mulțimim!
Iorgoaia Silviu
Iorgoaia Silviu2 ani în urmă
Baie exagerat de murdara, igrasie in toate colturile, pana si pe baterie am gasit mucegai. Prosoapele in ultimul stadiu, pe laterala patului urme de sânge, ghemotoace de par. Nu recomand, mai ales in acesta perioada cand igiena se afla in punctele critice. Si inca ceva, daca contactati manager-ul sa-l anuntati de toate problemele semnalate din prima zi de cazare(cu pozele de rigoare si toate dovezile aferente), acesta va ameninta cu tribunalul Timisoara. Lipsa de respect si tupeul ridicat la cote maxime. Nu recomand!
Mihai Dumitru
Mihai Dumitru2 ani în urmă
Receptionerul nu purta masca desi pentru clienti era abligatoriu. Totul parea vechi si murdar. Ne-a cerut plata inainte sa ne arate camerele. Camera era in alta cladire decat receptia. Nu avea lift. Camera era murdara, pertii eraumurari, prosoapele erau patate si rupte. Desi spuneau ca este igienizat prin diferite metode, paharul pt periuta de dinti era murdar, cabina de dus avea o usa lipsa. Cand am cerut sa ni se schimbe camera ne-au spus ca nu mai au alta. Cand am solicitat banii inapoi ni s-a oferit alta camera mai ieftina dar care era la fel de murdara, cu asternuturi patate. Am fost nevoit sa schimb hotelul in mijlocul noptii. Din punctul meu de vedere hotelul merita cu indulgenta doua stele, nu 4. Am uitat sa spun ca nu functiona televizorul si nu aveau in camera telefon pentru a lua legatura cu receptia.
Locații recomandate