/Timis/Hostal

Mercure Timisoara

Blv Cetatii 10 Access:, Calea Bogdăneștilor, Timișoara 300397, România

Mercure Timisoara
Hostal
4.8
235 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q655+FX Timișoara, România
+40 372 617 879
all.accor.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Cristian Ionescu
Cristian Ionescu2 ani în urmă
Hotel ok. Mic dejun foarte bun. Parcare destul de mica restaurant cu preturi ca in Germania... o bere 5 euro
Irina Forfotă
Irina Forfotă2 ani în urmă
O locație frumoasă, design cu bun gust. Un minus pe care il pot menționa este faptul că nu am fost anunțați că se lucrează în fața hotelului și că intrarea se face pe o altă stradă.
M B
M B2 ani în urmă
Totul e impecabil, locurile de parcare le numeri pe degete insa. Nu ai pur si simplu unde sa parchezi masina, ceea ce e inacceptabil. Trebuie sa cauti loc de parcare pe strazile de langa hotel.
Dumitran Constantin-Alin
Dumitran Constantin-Alin2 ani în urmă
Foarte curat, liniste, camere foarte bine izolate fonic. Controlul camerei se realizeaza de pe tableta. Doar parcarea este cam micuta.
Maria Florin
Maria Florin2 ani în urmă
Un hotel f elegant ,c'è ridica ştafeta la alt nivel, unde voi reveni cu drag oricand voi avea ocazia.Personalul deosebit ,iar ospatarii m au impresionat cu amabilitatea lor. Camerale foarte curate si igienizate.💯
Ovidiu Panaite
Ovidiu Panaite2 ani în urmă
Un hotel la nivelul celor din rețeaua Mercur cu toate facilitățile ultramoderne inclusiv comenzi de pe tableta camera este relativ Ok suprafața este la limită putea fi un pic mai mare accesoriile de la baie somn rezonabile a conserva în general este bună plăcută un singur minus ar fi faptul că hotelul se află pe o stradă în reparație Deci accesul este destul de dificil și de asemenea destul de greu cu parcarea mașinii se pare că trebuie făcută rezervare și pentru un loc de parcare la subsol altfel va trebui să lași mașina pe stradă sau pe unde apuci
Anne marie
Anne marie2 ani în urmă
Un Hotel experiential si glamour unde eu si sotul meu ne-am simtit foarte confortabil. Design ul de interior stylish si cultural ne-a cucerit de la prima vedere, personalul atent la nevoile noastre si carismatic, Restaurantul cu mancare difersificata si gustoasa, carne, peste si de post. Am fost uimita sa gasesc vin desert, pe care il gasesc rar mai ales in hoteluri.
Recomadam cu inceredere daca treceti prin Timisoara ❤️🏆
Radu Ariton
Radu Ariton2 ani în urmă
Excelent, curat, camere spatioase, servire rapida, preturi decente
Locații recomandate