/Suceava/Hostal

Daily Plaza

Bloc 6, Strada Ștefan cel Mare 4, Suceava 720005, România

Daily Plaza
Hostal
4
125 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
J7W6+F4 Suceava, România
+40 330 803 520
dailyplaza.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Catalin HRJ
Catalin HRJ2 ani în urmă
Dacă aveam voie primea minus 5 stele . Am fost cazat acolo o perioada lunga de timp din cauza locului de munca și am avut foarte multe neplăceri curățenia se facea odată la 2 săptămâni prosoapele lipsa o Domnița era și receptionista și camerista și lucrat de la 11 la 16 program de gravida . Lipsa chei la camera un coleg a uitat cheia in camera și USA sa închis singura când a sunat i sa răspuns Citez “ prostia ta dormi afara “ iar la intrarea hotelului usa se Închide pe baza de interfon dacă ai ghinionul sa vi la hotel după ora 22 rămâi pe afara . Dacă aveți plăcerea sa va cazați mai bine și mai curat dormiți in parc k și pe terasa noaptea dorm boschetarii
Valeria Arsene
Valeria Arsene2 ani în urmă
Hotel select și curat! Este bine amplasat în centrul Sucevei.Este liniște , iar peisajul din jurul hotelului este foarte frumos!
Zsolt Gergely
Zsolt Gergely2 ani în urmă
Camere fără geam, clima nefuncțional, prosoapele nu se schimba ca nu au destule, curățenie în camere see face odată pe săptămână (dacă se face).
Ago Bago
Ago Bago2 ani în urmă
Camere fara geam, aer conditionat nefunctional - >caldura maxima de te sufoci, nu au prosoape, curatenie se face foarte rar ( o data pe saptamana daca ai noroc)
Morar Melinda
Morar Melinda2 ani în urmă
Mai bine lasa!sa zicem ca este un hotel de maxim 2 stele dupa parerea mea
Iulian Iosep
Iulian Iosep4 ani în urmă
Sigurul lucru pt care este ok hotelul este locatia in rest serviciile sub 3 stele. Micul dejun limitat, putine variante de ales la bufetul suedez si produse pe care le poti lua de la PROFI de la 2 minute de mers de la hotel. De exemplu: oul ft prost fiert posibil si vechi. AC-ul nu a functionat, cartela la usa de intrare in camera functioneaza din cand in cand daca nu verifici atent daca s-a blocat usa la plecare e posibil sa ramai cu usa deschisa. La baie apa calda e inversata cu apa rece. Daca vi noaptea inapoi la hotel e posibil ca hotel sa fie inchis si sa astepti mult timp pana iti deschide cineva usa, dupa ce bati in usa, geam. Dupa esti luat la intrebari "Daca mai iesiti?" (Hotel de 4 stele). In camera nu exista un frigider micut sau un minibar sa ti o apa la rece si nu mi s-a facut curat deloc. In camera aveam un mini-expresor cu niste capsule micute dar cu apa statuta de cv vreme. Nu merita deloc 4 stele.
Vasilache Marian
Vasilache Marian4 ani în urmă
Un hotel elegant aflat în centrul orașului. Am fost acolo de revelion iar datorită poziției am putut sa ma deplaseze cu ușurință spre cetate si spre centru. Camerele sunt spatioase si mobilată cu bun gust, baia este decorată foarte interesant. Este o zonă liniștită și un loc de cazare foarte bun mai ales in perioada sărbătorilor de iarnă.
Gabi bejnariu
Gabi bejnariu4 ani în urmă
A fost foarte bine...ospitalieri, amabili si o mancare deosebita de buna..curatenie in camera, nu cum zic unii ca au gasit nu stiu cum..se merita banii.
Locații recomandate