/Suceava/Hostal

Pensiunea Ipoteşti

DC61, Ipotești 717253, România

Pensiunea Ipoteşti
Hostal
4.4
18 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH85+4P Ipotești, România
eminescuipotesti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Catalin Cucuruzac
Catalin Cucuruzac4 ani în urmă
Foarte frumos!!!
Marius Manolachi
Marius Manolachi4 ani în urmă
George Mihai Kanal D
George Mihai Kanal D4 ani în urmă
Doru Balineanu
Doru Balineanu4 ani în urmă
Adriana Macinca
Adriana Macinca5 ani în urmă
Pensiunea reprezinta, de fapt, un complex de căsuțe, fiecare cu câte 5 camere și o baie. Exista un living comun, dotat cu masa, scaune, frigider, televizor. Camerele sunt micuțe dar curate și sunt adecvate înnoptări pe perioada unor tabere sau excursii.
Alexandru Alex
Alexandru Alex5 ani în urmă
Ovidiu Porohniuc
Ovidiu Porohniuc7 ani în urmă
M-am cazat la cabanute de mai multe ori in ultimii ani si mi-a placut atmosfera in special dimineata petrecuta in foisorul special amenajat afara. Tot pentru doritori in zona cabanutelor este amenajata si o zona cu gratar, cu mese si scaune. Tariful pentru cazarea la o cabanuta pentru o persoana pe noapte este de 30RON. Dupa mine este locul ideal unde grupurile pot sta impreuna sau chiar familiile ce vor sa mai iasa din aglomeratiile urbane. Sunt destule atractii turistice de vizitat in zona de zona Memorialului ipotesti nu mai spun. Voi mai participa la o tabara in perioada 11-14 august 2016 si voi reveni cu alte recenzii si fotografii din zona.
Carmen Daniela
Carmen Daniela7 ani în urmă
Locuința părintească nu era palat boieresc, ci o casă modestă de țară dar încăpătoare și gospodărească, nu lipsită de anume eleganță rustică. Era o construcție geometrică, puțin ridicată asupra solului, cu câte două ferestre mari în laturi. Un pridvor înalt in față, la care suiai pe vreo șapte trepte de lemn, un acoperământ al tindei, în chip de fronton grec sprijinit pe două coloane svelte, dădeau albei clădiri acoperite cu tablă un vag stil neoclasic.
Locații recomandate