/Suceava/Hostal

Hotel Bucovina

Strada Ana Ipătescu 5, Suceava 720026, România

Hotel Bucovina
Hostal
4.1
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
J7R5+HH Suceava, România
+40 748 143 447
hotelbucovina.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Daniela Piutorian
Daniela Piutorian2 ani în urmă
Am participat la o prezentare de produse de la București! O experiență neplăcută vis a vis de ,,terapeutul" care a făcut prezentarea..... Un tip coleric ! As vrea sa stiu firma la care ati inchiriat si apoi sterg postarea pt buna credinta a dvs. !
Victor Lupes
Victor Lupes2 ani în urmă
Asta nu-i tochitură, în meniu era trecut altceva. Cioba de burtă rece, limonadă calda, așteptare ca în gara. Personal neinstruit, profan... obraznic.
Delia Cojocariu
Delia Cojocariu2 ani în urmă
Servirea si livrarea de la restaurant de neegalat..am asteptat 2 ore si 40 de minute si comanda nu a ajuns la domiciliu desi distanta de parcurs este de 6 minute cu masina in oras. De evitat categoric!
Luminita Dusa
Luminita Dusa2 ani în urmă
Doar am vizitat. Hotel curat ,lux, dar și prețul este pe măsură. După părerea mea nu și merită banii. Camere mici,înguste dar curate.
Iulia Milea
Iulia Milea2 ani în urmă
Am fost cazați la etajul 7, camera matrimonial deluxe, camera eleganta, cu gust, foarte curata, lenjerie alba impecabila, baia foarte curata, chiar nu avem ce reprosa. Hotelul are 2 lifturi functionale si noi. Am mâncat seara la terasa hotelul si mancarea si băuturile au fost foarte bune si preturi foarte bune. Hotelul nu servește alcool dar are cocktailuri non-alcooloce si limonada foarte bune.
Micul dejun a fost indestulator si cafeaua a fost delicioasa.
Traian Morar
Traian Morar2 ani în urmă
Am stat în cameră pe partea nerenovată. Cu toate acestea, camera era curată, prosoapele ne-au fost schimbate zilnic, camera serioasă, apă caldă, patul un pic cam tare. La restaurant NU se servește alcool însă mâncarea foarte, foarte bună, la un preț normal. Aș reveni și recomand.
Horea Uioreanu
Horea Uioreanu2 ani în urmă
Mancare bună ,prețuri rezonabile !
Nu se servește alcool !!!!!
Estera Vibani
Estera Vibani2 ani în urmă
Am retrait vacantele din perioada comunista alaturi de parintii mei.
Locații recomandate