/Salaj/Hostal

Hotel Georgiani

Strada Corneliu Coposu 116, Zalău, România

Hotel Georgiani
Hostal
4
87 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
53CF+VV Zalău, România
+40 360 100 360
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Radu Dinca
Radu Dinca4 ani în urmă
Am fost la Georgiani in baza unei rezervari prealabile. Am ajuns acolo si taranca de la receptie care era imbracata in niste haine scamosate de casa a zis ca musai sa platim inainte sau sa parasim hotelul. Am vrut sa achitam cu cardul si ne-au zis ca nu au POS. Am tacut si am plrcat sa scot bani. Pe drum spre bancomat m-a sunat prietena mea sa imi zica ca au abordat-o agresiv zicandu-i ca daca nu platim pe loc sa parasim hotelul, in conditiile in care stiau ca am plecat sa scot banii de la bancomat. M-am intors si am observat ca au de fapt POS. Am intrebat de ce ne-a mintit si au zis ca e defect. Am ales sa parasim hotelul atunci. Ne-a fost frica sa ne lasam lucrurile inauntru chiar si daca plateam. Au mai fost probleme cu cazarea. Nasii de la nunta la care am fost noi au intarziat la cununia civila pentru ca si pe ei i-au pus sa mearga sa scoata bani de la bancomat sa achite atunci pe loc. Penibil, efectiv. In spatele nostru la receptie mai era un cuplu care isi astepta randul sa faca cazarea si pe ei i-a luat taranca cioflaind guma cu intrebarea: "ce? Si voi vreti tot in aceeasi camera?" Desi nu ne cunoasteam intre noi si nici n-am dat vreun semn de genul asta. La sfarsit au vrut sa ne ceara banii oricum pt ca am intrat in camera. Pe scurt e un hotel de protocol, adica pentru traseiste, unde codul fiscal si legile din Romania nu se aplica si esti amenintat sa te supui.
EDUARD HUDULA
EDUARD HUDULA4 ani în urmă
Un hotel sau, mai bine zis, un restaurant care nu este valorificat la întregul potențial. Nu stiu cum sunt camerele dar, daca am dorit să servesc ceva la restaurant, recepționera mi-a recomandat sa merg la Pensiunea Prezident. Acest lucru alunga clientii, cred eu. Cred ca administrarea acestui obiectiv trebuie urgent îmbunătățită, daca doriti sa castigati ceva?!
Atticus Morar
Atticus Morar4 ani în urmă
Camera ok....
Baia cu miros... Dush vechi, apa murdara... Mâncarea de calitate slaba. Incalzirea pe sistem electric , aeroterma galagioasa...
Nicu Ciprian
Nicu Ciprian5 ani în urmă
Am petrecut o noapte la acest uimitor hotel pe care îl laudă toată lumea, condițiile de servire sunt sub orice critică, am așteptat aproximativ 2 ore după mâncare, muzica a cântat toată noaptea până spre dimineață (nu am putut dormi), iar dimineața la micul dejun servirea fiind la fel de proastă.. Să nu mai aducem aminte de oamenii fără bun simț care s-au băgat în seamă fără sens..
Nu recomand!!
Di pdd
Di pdd5 ani în urmă
Conditiile in camera sunt bune, dar mâncarea si servirea la restaurant sub orice critica, am asteptat o ora si jumatate după o mâncare care era ca și mâncarea de spital, fără nici un gust, plus ca muzica era asa de tare incat nu am reusit sa dormim pana la 4 dimineata, dezamăgire totală.
Hajnalka Mate - Gyorgy
Hajnalka Mate - Gyorgy5 ani în urmă
Noi am fost doar la restaurant, nu am vazut camerele de la hotel. Restaurantul e frumos, dotarile cu gust, toaleta curata, dar din pacate nu ne-a placut deloc mancarea.
Vasile Cristian
Vasile Cristian5 ani în urmă
Totul la superlativ. Hotel, camera, restaurant, personal. Mancarea foarte buna, portii mari. Curat. As mai merge de placere. Iar preturile, foarte mici pentru ce ofera. Recomand cu caldura.
Mirel TATAR
Mirel TATAR5 ani în urmă
Un hotel nou, curat, modern, civilizat care practica niste preturi foarte avantajoase, ca sa nu spunem mici si care mai includ si micul dejun.
E de vizitat...!!!!
Locații recomandate