/Salaj/Hostal

Hotel Popasul Romanilor

Popasul Romanilor E81 457282, Zalău 457282, România

Hotel Popasul Romanilor
Hostal
4
127 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
44W3+FR Zalău, România
+40 749 616 767
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Olaru Avram
Olaru Avram2 ani în urmă
ESTE O Locație ce NU ,trebuie ,ratată de cîte ori aveți drum peste MEISEȘ ,,,,
Mos Adrian
Mos Adrian2 ani în urmă
Un loc retras , dar unde cei care administrează aceasta locație fac în asa fel , încât sa simți ca ești binevenit ...
Angela Kecskes
Angela Kecskes2 ani în urmă
Hotelul este sub orice critica. Este in renovare, piscina nu a fost curatata. Intrarea la receptie neamenajata iar liftul nefunctional. Nu au bucatareasa la restaurant, deci nu se poate manca decat dupa ora 17.00 seara. Mirosul statut in camere, curatenia lasa de dorit iar frigiderul si draperiile murdare. Peretii, usile si tapetul stricate, uzate si murdare. Micul dejun foarte saracacios. Ne-au lasat singuri in hotel de la ora 23.00. Au inchis si personalul a parasit incinta hotelului. Å fost o dezamagire. 😪 Nu recomand😪🤔
Catalina Florea
Catalina Florea4 ani în urmă
Frumos, dar nu ai apa potabila la robinet si nici macar in frigider in caz ca ti se face sete. Daca nimerești o camera mai in fund ai de umblat foarte mult pe coridor pana sa ajungi la ea. Televizorul avea un semnal prost (posibil de la vremea ploioasă) wi-fi nu mergea bine se tot oprea ori avea semnal prost Personalul foarte amabil.
Otto Szanto
Otto Szanto4 ani în urmă
Hotelul nu are ascensor funcțional Personal amabil dar foarte puțin. Camere ok.Intrarea la piscină foarte scumpă (7.5€)Piscină foarte mica cu câțiva colaci de baie uzați,iar daca ai ghinionul să se spargă trebuie să îi plătești .
Evelina Albici
Evelina Albici4 ani în urmă
Camerele sunt chiar ok, însă în momentul în care personalul hotelului tratează clienții cu nepăsare, iar serviciile lasă de dorit, e clar ca avem o problema.
Am ajuns la Popasul Romanilor în toiul nopții, cu un ditamai bagajul, iar doamna de la recepție ne-a spus nonșalant ca nu merge liftul. Camera era la doi, asa ca a trebuit sa tragem, efectiv, bagajul pe scări, fără ca nimeni sa ne ofere ajutor. Deși am întrebat.

În camera, lângă fereastra, am găsit "ciorchine" de buburuze și alte vietăți venite după căldură. Bineînțeles, ca le-am transmis fetelor de la recepție a doua zi situația și le-am rugat frumos sa treacă cineva pe la noi sa aspire. Mi s-a raspuns "Sa vedem ce putem face". Poftim??! Pai îți spun eu ce poți face, rogi camerista sa vina un aspirator sa curete, nu e mare deranj. Seara când am revenit în camera, ganganiile erau tot acolo. Ba chiar mai multe, plus alte soiuri dubioase de gândaci. Erau clar venite din exterior, dar oricât de Planet Lover as fi, chiar nu îmi doresc sa dorm cu gândaci în camera.
În fine, astea sunt doar câteva situații...
Noi am fost un grup mai mare cazat aici pentru un business trip, dar au fost colege de-ale mele care au stat câte doua in camera și le-a fost repartizata o camera de o singura persoana. În timp ce altei colege, care stătea singura, i-au dat o camera de doua persoane. Because f**k logic!
Nu mai zic de faptul ca în camera nu exista niciun semn care sa te atenționeze ca dacă ieși pe ușa de la "falsul" balcon, s-ar putea sa cazi în gol. Ușa respectiva este, de fapt, o fereastra care arata ca, ce sa vezi, o ușă normala. Când am ajuns în camera simțeam nevoia de puțin aer proaspăt asa ca m-am dus "la balcon", am deschis și am vrut sa ies puțin afara. Afara fiind întuneric bezna, nu se vedea nimic și.. efectiv era sa cad în gol de la etajul doi. 😐
Am editat acest review de vreo doua ori pentru ca îmi tot amintesc situații, iar toate duc spre aceeași concluzie.
.
Deci după cum spuneam, pentru Zalău e cât de cat ok hotelul, mare păcat de client service.

Bafta! :)
Mihaela Daniela
Mihaela Daniela4 ani în urmă
Hotel imens, amplasat direct la sosea cu multe posibilitati dar se pare ca nu dispune de fonduri . Personal foarte puțin dar extrem de amabil. Mâncare gustoasă.
Liviu Badea
Liviu Badea2 ani în urmă
Nu foarte ok , în baie wc-ul nu era prins în pardoseala , nu mi-a plăcut nici micul dejun.
Pe terasa restaurantului nu era lumina , se mânca efectiv pe întuneric, un coleg a cerut fasole cu ciolan și salată de castraveti murati si a primit paste carbonara cu castraveti... si exemplele pot continua. Hotelul are 4 stele , dar cu indulgență merită 2 .
Păcat de locație, foarte frumoasă , dar ... atât.
Locații recomandate