/Salaj/Hostal

Pensiunea AGAPE Panzio

450, Aghireș 457246, România

Pensiunea AGAPE Panzio
Hostal
4.5
206 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5X5R+G8 Aghireș, România
+40 260 659 292
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Cristi Nuna
Cristi Nuna2 ani în urmă
Recomand foarte primitori și foarte frumos peisajul
Vasile Dusa
Vasile Dusa2 ani în urmă
Pensiune agroturistica.
Plasament bun departe de zgomotul șoselei.
Piscina interioara cu apa încălzită.
Spatii de luat masa atât la interior, cât și la exterior.
Amenajare frumoasă!!
Ioana Cosma Blidar
Ioana Cosma Blidar2 ani în urmă
Un loc care ofera magie. Amabilitatea gazdelor de nota 10.
Clar ne vedem si in 2022 !
Felicitari si mult succes !
Maria Gigoi
Maria Gigoi2 ani în urmă
Am făcut greșeala sa ne luam dupa recenzii si am făcut rezervare la această pensiune. Dar, surprizaaaa!!!!
La intrare , pe o terasă nemăturată, ne-au întâmpinat caini si pisici care stăteau tolaniti la umbra . Am trecut pragul si ne-a izbit un miros greu de mâncare, camerele cu mobila veche , asternuturi la fel de vechi . Am renuntat si am plecat cat am putut de repede .
Nu stiu ce inseamna curatenie pt unii care scriu ca acolo este frumos si curat .
NU RECOMAND !
Anca Pop
Anca Pop4 ani în urmă
Un loc linistit, unde poți merge singur, cu familia sau cu grupul de prieteni la picnic, sau să te așezi linistit la masă în restaurant și să astepti să fii servit. Poți sa te și cazezi la ei sau poți sa te bucuri de o zi la piscina si la saună. Si asta nu e tot: cine dorește să își dea copilul la cursuri de înot, se organizează in primele 4 zile din saptamana, iar pentru bebeluși marțea si joia dimineața. Sigur nu veti regreta dacă veți incerca această experiență. Personalul este foarte amabil, iar doamna profesoară Ana Maria Vitan este tare îndrăgită de copii, chiar dacă pe cei mai mărișori îi tratează cu foarte multa seriozitate.
Bogdy Bogdan
Bogdy Bogdan4 ani în urmă
Camera a fost decentă, curată și căldură suficientă pentru o noapte de ianuarie. Personalul a fost relativ ok. Nu am servit micul dejun. Nu sunt prize suplimentare în cameră în afară de cele 2 ocupate cu TV și receiver. La baie nu era gel de duș, săpun lichid doar pe fundul recipientului și lipsea hârtia igienică.
Raluca Dudescu
Raluca Dudescu7 ani în urmă
Un loc desprins din paradis: aer curat, liniste, soarele scalda cu raze aurii dealurile din apropiere. Pensiunea are camere frumoase, cu acces la terasa, mobilier de buna calitate, din lemn natur. Curatenia este ireprosabila. Noua seara ne-a gatit si servit sotia proprietarului: o femeie cu um bun simt si modestie rar intalnite, ce gateste divin, mult mai bine decat bucatareasa angajata. paturile au saltele ortopedice, pe care am dormit foarte bine. O baie mica, fara aerisire proprie- avea ventilatie, extrem de curata. Realizeaza o monitorizare a temperaturii in pensiune si in exterior, avand mereu grija sa existe o temperatura optima. Proprietarii o familie muncitoare, oameni foarte deschisi si primitori, cu mult bun simt, dispusi sa iti ofere tot ce ai nevoie ca sa te simti bine. Mancarea buna, sanatoasa, chiar daca nu era f diversificat meniul. O palinca de calitate. Preturi accesibile, respect pt client. Recent au construit in curte un foisor, un gratar mare, un cuptor - pt fripturi, paine si cozonac - o afumatoare si un nou centru spa, cu o piscina mare, sauna, un spatiu cu aparate de fitness si altul in care turistii pot juca biliard sau ping-pong.
Pe scurt: un loc de vis, in care merita sa revii de fiecare data cand ai ocazia!
Sebastian Serban
Sebastian Serban9 ani în urmă
Un loc ideal pentru un concediu foarte linistit in compania unor gazde primitoare. Pensiunea este inconjurata doar de natura. N-am stat acolo decat o zi dar cu siguranta ne vom planifica acolo si un concediu complet.
Locații recomandate